HomeEducacióEls alumnes de l’Escola Sant Llàtzer descobrixen Tortosa i el turisme a...

Els alumnes de l’Escola Sant Llàtzer descobrixen Tortosa i el turisme a través d’intervencions artístiques

‘Construïm relats’ és un projecte que va nàixer de la col·laboració entre l’escola Sant Llàtzer i l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa. Un projecte que convida els alumnes a sortir de l’aula, habitar nous espais i experimentar amb tots els sentits, vinculant els aprenentatges dels infants al patrimoni cultural i natural de Tortosa.

Este curs, l’aliança ‘Construïm relats’ s’ha desenvolupat sobre el fill conductor del turisme. L’activitat culmina este mes de juny, en què es realitzaran les diverses intervencions artístiques, en forma d’accions reivindicatives, en espais públics o representatius de la ciutat on a través del llenguatge artístic se relaten les reflexions i els neguits que s’han generat durant tot el procés.

COMUNITAT DE MENUTS

Els infants de 3 a 6 anys realitzen la intervenció artística Un somni de parc on podem conviure infants, animals i art a la localització del Parc dels Països Catalans, el dia 18 de juny. Amb esta intervenció els xiquets i xiquetes reflexionen sobre com podem ser persones actives que lluiten per allò que volen aconseguir: un parc on puguen habitar infants, animals i art.

COMUNITAT DE MITJANS

Els infants de 6 a 9 anys estan executant l’activitat estos dies 6 i 7 de juny amb el títol Donem llum a la nostra ciutat i als seus habitants. Els infants de 1r ho han fet este dijous a la plaça del Tortosí Absent, i els infants de 2n i 3r, ho estan fent este divendres al Parc Municipal Teodor Gonzàlez. Els infants han reflexionat sobre el concepte del turisme a Tortosa i la societat.

COMUNITAT DE GRANS

Finalment, els infants de 9 a 12 anys realitzaran la intervenció el dia 13 de juny a la plaça de l’Ajuntament, de 9.30 a 12.00 h. Esta darrera intervenció es titula Pedalejant juntes: del passat al futur, on els infants compartiran allò que volen reivindicar de la seua ciutat, per tal que esdevinga un lloc millor per a totes les persones. El turisme ha sigut el punt de partida de totes les intervencions, però els camins s’han diversificat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 95

Últimes notícies