HomeSocietatEls Amics dels Josepets organitzen la vuitena edició de la Ruta Mossen...

Els Amics dels Josepets organitzen la vuitena edició de la Ruta Mossen Sol

L’associació Amics dels Josepets organitza una caminada pels espais de Tortosa relacionats amb la figura de Mossèn Sol i el Col·legi Sant Josep.

Per commemorar la festivitat de Mossèn Sol, l’associació Amics dels Josepets ha preparat una visita guiada per diferents espais d’interès de la ciutat històrica i del nucli antic de Tortosa, i un esmorzar de germanor als patis del col·legi Sant Josep.

La Ruta Mossèn Sol estava prevista inicialment l’últim diumenge de gener, però finalment es va haver d’ajornar per la pandèmia; l’activitat es celebrarà finalment el diumenge 27 de març de 2022; el punt de trobada serà la plaça de Sant Jaume, a les 9.00 h; aquest serà l’itinerari:

  1. Inici: Plaça Sant Jaume (9.00 h).
  2. Museu de Tortosa.
  3. Plaça de la Catedral i visita a la sagristia major de la Catedral de Santa Maria.
  4. Plaça de l’Absis, carrer dels Capellans – barri del Castell – carrer costa del Castell
  5. Escales Reials Col·legis, carrer Sant Domènec, plaça Estudis..
  6. Carrer del Vall, plaça Mossèn Sol
  7. Fi: Col·legi Sant Josep (11.00 h aprox.)

Sobre les 11.00 h es farà un esmorzar de germanor al poliesportiu del col·legi Sant Josep i es sortejaran diferents obsequis. La ruta és gratuïta i, opcionalment, qui vulgui podrà adquirir allí mateix el tiquet de l’esmorzar per 5 euros.

L’associació Amics dels Josepets pretén ser el punt de trobada de l’extensa comunitat dels Josepets, és a dir, de les persones que custodien amb estima el seu pas pel col·legi Sant Josep de Tortosa —que va tancar les seves portes l’any 2000— i en volen conservar la memòria. Actualment, l’associació compta amb un centenar de socis i un miler de seguidors al Facebook. Però darrera d’aquestes xifres, la comunitat dels Amics dels Josepets és molt més extensa perquè hi podem trobar les generacions d’antics alumnes que es perllonguen en el temps fins moltes dècades enrere; la família de professors que van treballar al col·legi; representants de l’AMPA; i moltíssimes altres persones que es consideren amigues i amics del col·legi Sant Josep.

Més informació a la web de l’associació (http://amicsdelsjosepets.com) i a la seva pàgina de Facebook (http://facebook.com/amicsdelsjosepets)

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies