HomeUrbanismeEls carrers de la Bassa de les Cotxes de Flix, passen a...

Els carrers de la Bassa de les Cotxes de Flix, passen a ser públics

Els propietaris de les finques de la urbanització de la Bassa de les clotxes han firmat la cessió a favor de l’Ajuntament de Flix de les zones comunes, ja que fins ara es tractava d’una urbanització privada amb una divisió horitzontal tombada on cadascuna de les persones propietàries tenien un percentatge de les zones comunes.

La urbanització es va acabar de construir l’any 1984 i l’any 1985 va haver-hi un acord de ple pel qual s’iniciava l’expedient de cessió de tots els vials i zones verdes al consistori. Malauradament, no es van aconseguir reunir tots els poders aleshores, ja que per poder dur a terme la cessió calia que totes les persones propietàries donessin poders a un veí per poder signar en nom de tots. El canvi continu de veïns, les compravendes i les defuncions han fet que els tràmits per fer la cessió de poders s’allarguessin trenta-vuit anys.

Ha estat gràcies a l’acció decidida i a l’impuls renovat de la regidora d’Entorn Urbà i tinent de batlle, Gemma Abelló, i del representant dels veïns, Salvador Rojals, que s’ha pogut completar l’esquema de poders i cessions per finalitzar l’expedient que posa fi a l’anomalia. El fet que fins ara els carrers no fossin públics, suposava que l’Ajuntament no se’n podia fer càrrec del seu manteniment. “Tanquem un expedient trenta-vuit anys després amb la satisfacció de donar compliment al que es va acordar al seu dia”, ha assegurat el batlle, Francesc Barbero.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 18 = 21

Últimes notícies