HomePolíticaJosep Manuel Ramos tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia...

Josep Manuel Ramos tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Rasquera

Josep Manuel Ramos i Múrria, liderarà de nou la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del maig, amb l’objectiu de revalidar la victòria assolida l’any 2019, i per la qual ha dirigit l’alcaldia durant dos anys i mig.

Amb una llista que mantindrà bona part del seu equip, Ramos vol donar continuïtat a alguns dels projectes iniciats aquesta legislatura així com donar impuls a d’altres que estant pendents d’execució.

Una de les fites més importants de l’obra de govern de Ramos ha estat l’aprovació del Pla d’Ordenació Urbana Municipal pendent des  de l’any 2005 i que estava encallat des de l’anterior legislatura. Amb l’aprovació del Pla, Rasquera disposa de la principal eina de planificació i desenvolupament urbanístic actualitzada.

Un altre aspecte destacat que ha liderat Ramos des de l’alcaldia és la gestió forestal del municipi, convertint Rasquera en un poble referent, dels que més recursos i dotacions rep de la demarcació de Tarragona per a neteja de sotabosc i prevenció d’incendis. També en l’àmbit de la sostenibilitat, és rellevant l’estalvi energètic i econòmic municipal aconseguit gràcies la substitució a led de tot l’enllumenat públic.

A més, s’han executat obres llargament esperades, com la Travessia del carrer Ribera d’Ebre i la carretera de Cardó, així com la rehabilitació definitiva dels carrers Tortosa i Cementiri, aquesta principal via d’accés al poble; amb l’arranjament de voreres, clavegueram  i xarxa de distribució d’aigua.

D’altra banda, Ramos ha recordat que des de l’alcaldia va afrontar, amb la col·laboració d’entitats i veïns,  la gestió de la Covid donant resposta a totes les necessitats que es van plantejar al municipi. I precisament en l’àmbit de l’atenció social ha valorat com un gran avenç la creació del menjador escolar.

Esquerra Republicana ha estat al força política guanyadora a totes les convocatòries electorals que s’han celebrat a Rasquera els darrers quatre anys. Amb aquesta bona base i la feina feta des de l’alcaldia per Ramos la candidatura espera repetir al maig uns bons resultats.

Josep Manuel Ramos, a més de dirigir l’alcaldia entre el mes de juny de 2019 i novembre de 2021, aquesta legislatura és conseller del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre sent-ne el responsable de l’àrea d’ensenyament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies