HomeEducacióEsquerra Republicana de Deltebre convoca el I Premi de Recerca Salvador Fornós

Esquerra Republicana de Deltebre convoca el I Premi de Recerca Salvador Fornós

Esquerra Republicana de Deltebre ha fet la convocatòria per al I Premi de Recerca Salvador Fornós que s’adreça a l’alumnat de segon de batxillerat dels instituts del Baix Ebre i del Montsià. I el tema ha de tractar sobre el delta de l’Ebre, des de qualsevol vessant o perspectiva. L’acte de lliurament del premi serà el 5 de maig.

Aquesta iniciativa va sorgir, com explica Anna Gilabert, coordinadora del premi, “amb el desig d’homenatjar l’esforç, la implicació, l’estima i la dedicació de Salvador al poble i al Delta, en general. Parlar de Salvador és fer-ho d’una persona entranyable, propera. Mestre i polític compromès amb el municipi, fidel a la seua ideologia,  es va dedicar des de sempre a estudiar i divulgar la història i les tradicions de Deltebre, compartides amb tots els pobles de Delta. En definitiva, a visualitzar i projectar la realitat social i cultural del municipi.”

L’organització d’aquest certamen pretén fomentar l’interès per l’estudi del territori per part dels jóvens i fer del llegat de Salvador una font d’inspiració per a les futures generacions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies