HomeUrbanismeNova fase de reparació de camins municipals als Ravals de l'Aldea

Nova fase de reparació de camins municipals als Ravals de l’Aldea

Des de la regidoria d’Acció Urbana Rural s’està executant la nova fase de reparació de camins municipals malmesos del terme de l’Aldea. La reparació es realitza amb reg asfàltic i aportació de sorres i neteja de vorals.

Pepe Caballé regidor d’Acció Urbana i Rural manifestava que “hem començat la nova fase de reparació de camins amb un total de 4700 m2 arranjats, com el camí de la coetera, un camí del qual hem rebut moltes peticions per arranjar-lo, al ser molt utilitzat i no s’havia fet cap actuació fins ara, el camí de Cap Blanca amb pegats de zones més deteriorades amb reg asfàltic, també het fet actuació al camí de l’Hostal dels Alls, el camí que va a l’Ermita, a partir del Pont de Meló des de la casella, el camí de Bernis vora canal i el camí de Genís que tenia un tram molt malmès“. A més afegia que “un altre dels camins més demanats per la ciutadania i que temps enrere ja vam realitzar actuacions de reparació, és el camí del Camp de Vol. Per finalitzar i com a l’actuació més important que hem fet, és la 1a fase del camí de Badia, on s’han asfaltat més de 1000 m2” reblava el regidor aldeà.

Des del consistori remarcava Caballé que “som conscients que queda molta feina per fer als camins municipals i ja estem treballant amb una altra actuació de neteja de vorals i reparació de camins, des de la Diputació de Tarragona. La nostra feina al entrar al Govern era de canviar la imatge de l’Aldea i com no també, canviar la imatge de tots els camins municipals” sentenciava el membre del consistori.

Amb aquesta nova actuació, s’han realitzat quasi 5000 m2 d’arranjament de camins municipals amb triple tractament de reg asfàltic.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 69

Últimes notícies