HomeSense categoriaEls CSIT World Sports Games 2019 obre el període d’inscripcions fins al...

Els CSIT World Sports Games 2019 obre el període d’inscripcions fins al 22 de febrer

La propera edició dels CSIT World Sports Games 2019 ja escalfa motors: des de la setmana passada ja s’ha obert el període d’inscripcions per poder-hi participar, que estarà actiu fins al 22 de febrer.

Les properes setmanes totes les delegacions i entitats esportives que vulguin participar en els CSIT World Sports Games que del 2 al 7 de juliol del 2019 tindran lloc a Tortosa i a la resta de seus de les Terres de l’Ebre (Amposta, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita, Gandesa i Mora) hauran de posar-se en contacte amb la UCEC (Unió Consells Esportius de Catalunya) que és la responsable de l’organització de l’esdeveniment, juntament amb l’Ajuntament de Tortosa i l’organització internacional CSIT.

 

Per facilitar les inscripcions, la UCEC atendrà totes les sol·licituds i oferirà tota la informació necessària per ajudar a totes les entitats que així ho desitgin en la preparació de la inscripció. Per això han habilitat un correu electrònic (ucec@ucec.cat) i el telèfon 93 451 08 69.

La participació és oberta per totes aquelles entitats i esportistes (amateurs no professionals) i que ho vulguin fer a les següents disciplines:

 

-Atletisme

-Bàsquet

-Volei platja

-Tennis

-Escacs

-Futbol

-Futbol 5

-Judo

-Karate

-Mamanet

-Tennis platja

-Tennis taula

-Petanca

-Volei indoor

-Natació

-Lluita grecoromana

-Lluita grecoromana platja

 

Els CSIT World Sports Games acostumen a ser un esdeveniment en el qual es presenten al gran públic diversos esports innovadors. En aquest ocasió els esports que participaran associats als WSG són:

 

-Futbol americà

-Patinatge

-Dansa

-Golf

-Pitch-and-Putt

-MPoledance

-Cheerleaders

-Handball

-Fistball

-Trail Running

-O-Sport

-Wheel Gimnastics

-Powerlifting

 

També hi haurà competició adreçada als majors de 55 anys que podran participar en els WSG2019 en totes les modalitats abans esmentades. L’objectiu dels CSIT World Sports Games 2019 és promoure els valors relacionats amb la pràctica esportiva, la convivència entre cultures i l’intercanvi d’experiènciesentre els milers de participants. La última edició va tindre lloc a Riga (Letònia), amb la participació d’uns 3.000 atletes. Els CSIT World Sports Games compten amb el patrocini i el suport de la Diputació de Tarragona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 77

Últimes notícies