HomeSense categoriaUna quinzena d’empreses de Deltebre reben ajuts per a la dinamització econòmica...

Una quinzena d’empreses de Deltebre reben ajuts per a la dinamització econòmica i ocupacional

Més de 15 comerços i empreses de Deltebre s’han beneficiat este any 2018 de la convocatòria dels incentius per a la dinamització econòmica, ocupacional i millora de la imatge de poble que ha fet l’Ajuntament. En total, s’han distribuït 14.585 euros en ajuts entre el total de sol·licitants. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat que “estes bases tenen el seu origen en l’actual mandat municipal i són una mostra més de totes les actuacions que realitzem des del govern municipal per a la dinamització econòmica de Deltebre”. Soler també ha explicat que “de cara a l’any 2019 no només es tornarà a obrir la convocatòria d’estos incentius, sinó que també s’augmentarà la partida per a donar cabuda a més empreses”.

La bases dels incentius per a la dinamització econòmica i ocupacional es van aprovar en el darrer plenari i està previst que es puguen sol·licitar a partir de finals del mes de gener.

Per a ser beneficiari dels incentius, entre d’altres coses, es posa en valor el fet de contractar persones del municipi, ser jove emprenedor, la millora substancial de la qualitat de l’establiment i la incentivació del sector primari. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 9

Últimes notícies