HomeEsportsDeltebre serà l’inici del circuit TriTour

Deltebre serà l’inici del circuit TriTour

Deltebre es prepara per a acollir una nova edició del triatló TriTour, prova consolidada en el calendari, i que situaran la població com a referent de l’esport català.

Després dels èxits de les darreres edicions, on cal destacar que en la del 2018 va comptar amb més de 1.000 participants, el municipi tornarà a donar el tret de sortida a este circuit de triatlons que recorre diferents poblacions de tot Catalunya.

El regidor de Teixit Esportiu i Promoció Esportiva, Robert Bertomeu, ha destacat que “el triatló de Deltebre és la que compta amb més projecció a la província de Tarragona”. De fet, els mateixos organitzadors han afirmat que “al municipi de Deltebre no només disposem de facilitats per a l’impuls de l’esdeveniment, sinó que també hi ha una població bolcada en el triatló, hospitalària i amb ganes sempre de més”.

Estos fets, conjuntament amb el recorregut ideal per a la pràctica del triatló, són les responsables que Deltebre s’haja convertit ja en un referent del triatló.

Natació a favor del corrent del riu Ebre, bicicleta ràpida i tram de cursa a peu pla fa que en les 4 distàncies proposades durant el cap de setmana tot triatleta hi tinga cabuda. Així doncs, i com en els darrers anys, les diferents modalitats seran:

Sprint (750 m natació, 20 km ciclisme i 5 km cursa a peu),

Olímpic (1.500 m natació, 38 km ciclisme i 10 km cursa a peu)

Short (950 m natació, 56 km ciclisme i 10 km cursa a peu)

Half (1.900 m natació, 84 km ciclisme i 21 km cursa a peu).

Per a esta edició s’ha renovat tant la imatge de la prova com la seua naturalesa, ja que ara s’establix en un format de lliga en el qual per a optar als premis de la classificació s’ha de participar com a mínim en la meitat més una prova del circuit, és a dir, a 3 de les 4 proves (Deltebre, Amposta, Pont de Suert i Tossa de Mar).

El període d’inscripció es va obrir el passat dissabte 1 de desembre  http://tritour.cat/deltebre

La prova de Deltebre serà l’estrena del TriTour 2019, que seguirà després amb la d’Amposta (1 i 2 de juny), El Pont de Suert (7 de juliol) i finalitzarà a Tossa de Mar (14 de setembre).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 15

Últimes notícies