HomeSocietatEls guardonats amb els Premis Emprèn 2020 es donaran a conèixer el...

Els guardonats amb els Premis Emprèn 2020 es donaran a conèixer el proper 17 de desembre

TERRES DE L’EBRE // El proper dijous 17 de desembre a partir de les 18 hores es faran públics el nom dels guanyadors i dels finalistes de l’edició dels Premis Emprèn 2020 de la Diputació de Tarragona en un esdeveniment que es podrà seguir a través del canal Youtube de la Diputació de Tarragona. El certamen reconeixerà, en total, 20 projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, amb un total de 35.000€. L’acte comptarà amb la participació de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i de la diputada de Recursos Humans, Sílvia Puerto.

Un any més, els Emprèn volen fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al territori. El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: Turisme, cultura i experiències; Salut i esport; Tecnologia i innovació; Eficiència energètica, i Sostenibilitat i economia social. A més, es donaran a conèixer els 15 projectes empresarials que rebran un dels 15 reconeixements, 5 més que l’any anterior, que s’enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores. L’edició 2020 dels Premis Emprèn ha comptat amb un total de 62 projectes presentats, xifra que ha suposat un augment respecte els 55 de l’edició anterior.

Amb l’objectiu de donar resposta a la crisi sanitària i econòmica derivada de la COVID-19, la Diputació de Tarragona va afegir a les bases de la convocatòria un nou criteri de valoració que té en compte l’adaptació dels projectes al nou context socioeconòmic derivat de la COVID-19. D’aquesta manera, es vol posar en valor aquelles propostes i mesures més innovadores que han permès que els negocis hagin continuat amb la seva activitat d’acord amb l’adaptació i l’esforç de mobilització d’aquests a les noves circumstàncies socioeconòmiques.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l’any 2013, el certamen haurà impulsat un total de 179 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 16

Últimes notícies

-->