HomeTurismeEls hotels de l'Associaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre aconsegueixen...

Els hotels de l’Associaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre aconsegueixen un 8 de valoraci贸 mitjana en plataformes online

L’Associaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre -l’entitat que representa m茅s de 110 hotels que ofereixen el 90% de les places hoteleres de tota la demarcaci贸-, ha celebrat la seva assemblea anual a l鈥橦otel Blaumar de Salou. Aquesta ha servit per compartir les accions, gestions i serveis duts a terme durant l鈥檃ny en mat猫ries de promoci贸, comunicaci贸 interna i externa, formaci贸, acords amb entitats i recursos humans. A m茅s, s鈥檋an presentat les noves propostes de serveis per al 2024 i tamb茅 s鈥檋a aprovat la pr貌rroga dels actuals membres de la Junta durant dos anys m茅s de mandat.

Durant l’acte, el president Albert Sav茅, ha destacat l鈥檈sfor莽 que s鈥檋a fet darrerament en formaci贸, 鈥hem de continuar invertint en la qualitat dels serveis que volem oferir als nostres establiments per satisfer i fidelitzar els nostres visitants, aix貌 passa per tenir uns treballadors motivats i amb els coneixements necessaris. Els treballadors i treballadores s贸n la clau dels nostres hotels鈥 afirma Sav茅. Per aix貌, des de l’Associaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, durant el 2023, han organitzat 102 cursos on hi han participat m茅s de 1.500 professionals.

Aix铆 mateix, s鈥檋a donat la benvinguda als tres nous hotels associats: l鈥檋otel Can Sol茅 (Cambrils) de dues estrelles, aparthotel Terra Aurea (Salou) de tres estrelles i l鈥檋otel Boutique Akquaaa (Calafell) de quatre estrelles. Albert Sav茅, s’ha mostrat molt satisfet en veure el creixement de l’Associaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre: “En els darrers anys hem incorporat hotels d鈥檃rreu de la prov铆ncia de Tarragona a la nostra associaci贸, demostrant que els serveis que oferim i la defensa del nostre sector 茅s un actiu molt important per a les empreses hoteleres. Actualment, ja representem m茅s de 60.000 places, el 90% de les que t茅 la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre“.

A m茅s, tamb茅 s鈥檋a aprofitat l鈥檕casi贸 per presentar a tots els associats el nou web de l鈥橝ssociaci贸: www.tarragonahotels.com.

Els hotelers tamb茅 han participat en el XXIII Sopar de l’Associaci贸, celebrat al mateix hotel
Blaumar, per compartir experi猫ncies. Enguany, tamb茅 s’ha entregat un reconeixement als
establiments hotelers associats que han aconseguit les millors puntuacions a les diferents
plataformes de reserves online al llarg de l鈥檃ny 2023. Aix铆, els premiats han estat: amb l’estrella d’or, l鈥檃parthotel Terra Aurea; amb l’estrella de plata, el PortAventura Hotel Mansi贸n de Lucy; amb l’estrella de bronze, l鈥橭assium Hotel at Estival Park. Sav茅 ha explicat que 鈥m茅s del 90% dels nostres associats reben una qualificaci贸 d鈥檈ntre notable i excel路lent. La nota mitjana que aconseguim 茅s de 8 sobre 10. Aquesta dada demostra que els establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l鈥橢bre continuen treballant per un servei de qualitat鈥.

Finalment, la cadena hotelera Oh!tels ha rebut una distinci贸 per ser l鈥檈ntitat associada que ha col路laborat durant el 2023 per millorar les compet猫ncies dels seus treballadors i treballadores, formant professionals per garantir un servei de qualitat per als clients. Totes aquestes s贸n formacions que ofereix l鈥橝ssociaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l鈥橢bre durant el transcurs de l鈥檃ny.

Sobre l’Associaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l鈥橢bre

L鈥橝ssociaci贸 Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre 茅s la principal entitat patronal provincial sense 脿nim de lucre que agrupa a establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l鈥橢bre. Actualment, representa m茅s de 110 hotels, el 90% dels establiments hotelers vacacionals de la prov铆ncia i amb m茅s de 60.000 places; dona feina a m茅s de 13.500 persones.

El principal objectiu de l鈥橝ssociaci贸 Hotelera 茅s la representaci贸 i defensa unit脿ria dels interessos del sector hoteler de la prov铆ncia i satisfer les necessitats dels professionals i empreses hoteleres establint un vincle d鈥檜ni贸 que fomenti l鈥檌ntercanvi d鈥檌nquietuds, experi猫ncies i coneixements.

Entre les principals activitats que desenvolupa hi destaca la col路laboraci贸 i cooperaci贸 mitjan莽ant la intermediaci贸 entre els associats i les diferents institucions p煤bliques, universitats i organismes; l鈥檌ntercanvi de coneixements del sector amb la finalitat d鈥檌mplementar una millora continua per aconseguir l鈥檈xcel路l猫ncia tur铆stica; fomentar la millora i capacitaci贸 de tots els professionals a trav茅s de l鈥檕rganitzaci贸 de cursos de formaci贸 i, finalment, actuar corporativament per potenciar i promocionar la Costa Daurada i les Terres de l鈥橢bre com una destinaci贸 l铆der al Mediterrani.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

4 + 6 =

脷ltimes not铆cies