HomeSuccessosEls Mossos d’Esquadra posen 126 denúncies en dos dies a les Terres...

Els Mossos d’Esquadra posen 126 denúncies en dos dies a les Terres de l’Ebre per incompliment de les restriccions de mobilitat

A les Terres de l’Ebre, els Mossos d’Esquadra van posar entre el 17 i el 18 de març un total de 125 denúncies per incompliment de les restriccions de mobilitat contemplades en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària del coronavirus.

Entre els casos denunciats, hi ha el de set persones que jugaven un partit de futbol en un carrer de Prat de Comte i unes altres sis que rentaven els seus cotxes en una estació d’autorentat de Deltebre.

La majoria de denuncies corresponen a persones que circulaven per la via pública sense justificació o sense el certificat de l’empresa on treballen. Diumenge, 15 de març, els agents dels Mossos van denunciar també dos locals que incomplien el decret i este dimecres a Santa Bàrbara van fer el mateix amb un establiment de restauració que atenia els clients a porta tancada fent cas omís al Reial decret 463/2020. El propietari del bar i dos clients han estat denunciats per incomplir el decret d’estat d’alarma.

Els Mossos d’Esquadra intensificaran encara més els controls per garantir el compliment de les restriccions de mobilitat i també evitar els casos de picaresca que s’estan produint en un àmbit territorial més general.

En aquest sentit, els Mossos han explicat que hi ha persones que busquen excuses per sortir de casa com ara passejar una cabra. L’intendent Josep Saumell, sotscap de la Divisió Tècnica de Planificació de la Seguretat, ha indicat que ja s’han trobat situacions com aquesta al carrer si bé el grup de persones insolidàries que trenquen el confinament és petit.

Saumell ha recordat que treure a passejar l’animal domèstic, com un gos, és una de les excepcions permeses durant l’estat d’alarma però ha insistit que ho ha de fer una única persona i el temps “mínim i imprescindible“.Per tot plegat, ha demanat “ser responsables i solidaris” i complir amb les mesures extraordinàries de confinament. “Hi ha gent que hem trobat quatre vegades, dues hores cada vegada, amb l’animal al carrer“, ha lamentat. “D’aquí quatre dies ens apareixerà una persona passejant una tortuga o una pitó“, ha ironitzat l’intendent.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies