HomeSocietatEls municipis beneficiaris dels ajuts de la Diputació de Tarragona per a...

Els municipis beneficiaris dels ajuts de la Diputació de Tarragona per a polítiques d’habitatge augmenten un 63%

Els municipis de la demarcació de Tarragona incrementen les seues polítiques d’habitatge any rere any. Els ajuts que la Diputació de Tarragona posa a disposició en este àmbit contribueixen a fer realitat actuacions que afavoreixen el repoblament dels pobles més petits i l’impuls de polítiques socials.

La Junta de Govern de la institució ha aprovat recentment la concessió d’estes subvencions per este 2022, que beneficiaran 44 ajuntaments i consells comarcals, amb un total d’1.110.000 €.

Esta xifra suposa un increment del 63% respecte a l’any 2021, en què van ser 27 els ajuntaments beneficiaris. Els ajuts d’enguany permetran a tirar endavant 49 projectes d’inversió en habitatges municipals i alhora impulsaran l’elaboració, la redacció o revisió de Plans Locals d’Habitatge o Programes d’Actuació Municipal d’Habitatge a 14 municipis.

L’adequació per convertir la casa del metge en un habitatge a Aiguamúrcia i a la Palma d’Ebre, l’adquisició d’un immoble per part de l’Ajuntament de Blancafort, la redacció del Pla Local d’Habitatge de Botarell o l’impuls de Programes d’Actuació Municipal d’Habitatge a Cunit són només algunes de la seixantena d’actuacions que hi ha previst dur a terme.

La Diputació va posar en marxa esta nova línia de subvencions fa 4 anys. Durant este temps s’han subvencionat prop d’un centenar d’actuacions que afavoreixen l’habitatge social i el repoblament en entorns rurals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

En este sentit, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, destaca que “des de la Diputació hem consolidat i incrementat la dotació d’esta línia d’ajuts per donar resposta a les necessitats i inquietuds del nostre món local”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 64

Últimes notícies