HomeSense categoriaEls organitzadors del Tortosa English Festival creuen que ha quedat consolidat...

Els organitzadors del Tortosa English Festival creuen que ha quedat consolidat com a esdeveniment lúdic i educatiu

El Tortosa English Festival va celebrar el cap de setmana passat la sèptima edició d’aquest festival, que vol aproximar la llengua i cultura anglesa a la ciutadania a través de diverses activitats educatives i lúdiques. Des de l’organització “en fem una valoració molt positiva, pel seguiment que tenen les activitats del programa, especialment les que tenen lloc al mercat i amb les diferents competicions”.

Una de les més destacades va consistir en els debats que van tenir lloc a la Universitat Rovira i Virgili, que enguany han batut rècord de participació en els diferents nivells. I no només amb escoles de Tortosa sinó també amb escoles d’arreu del territori ebrenc i d’altres punts de Catalunya, com Castelldefels, Barcelona i Sant Cugat. El president de l’associació Tortosa English Festival, Paul O’Riordain, destaca que “el fet que cada any tinguem més escoles que volen participar i que el nivell cada cop sigui més alt significa que el Tortosa English Festival s’està consolidant com a element educatiu”. 

El president de l’entitat també ha agraït la implicació dels paradistes del mercat municipal, per fer possible la nit de música irlandesa i tapes, que va ser un dels punts culminants del programa d’activitats. “Ha estat tot un èxit de participació, tant per l’afluència de la ciutadania, enguany amb més gent que mai, com per la implicació de la gent del mercat, als quals vull donar molt les gràcies per aquesta nit tan especial“, afirma Paul O’Riordain.

L’organització també valora molt positivament l’impuls que han fet a la desfilada en honor a Saint Patrick, que enguany ha pres molta embranzida amb la desfilada d’un grup de gaiters, i que també ha comptat amb una exhibició dels abanderats de Tortosa, fent volar pel cel les banderes de les regions d’Irlanda.

Altres activitats programades, com el quiz o el karaoke, s’han consolidat com dos de les propostes més esperades, i seguides per més d’un centenar llarg de persones.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 17

Últimes notícies