HomeCultura‘Els Pastorets d’Ulldecona’ complixen 40 anys dalt de l’escenari, amb dos...

‘Els Pastorets d’Ulldecona’ complixen 40 anys dalt de l’escenari, amb dos personatges femenins com a protagonistes

L’any 1981 es va posar en marxa per primer cop este espectacle que pertany al Costumari Català de les festes del Nadal. L’espectacle Els Pastorets d’Ulldecona, de Josep M. Folch i i Torres, arriba als quaranta anys. L’obra, interpretada pel Grup Escènic de la Passió d’Ulldecona i sota la direcció de Joan Martínez, es podrà veure a l’Orfeó Montsià d’Ulldecona els diumenges 19 de desembre i 2 de gener, a les 18 h. Les entrades anticipades es poden comprar en línia i tenen un preu de 5 €, 6 € si es compra el mateix dia a taquilla.

Després de dos anys sense poder-se fer, l’obra arriba enguany amb novetats, sobretot pel que fa a personatges. El president de La Passió d’Ulldecona, Juanjo Sans, destacava el canvi de sexe dels protagonistes “Lluquet i Rovelló passen a ser Neleta i Rominguera, i alguns canvis més que es podran veure el dia de la representació”. Jordi Reverté, de l’equip de direcció d’Els Pastorets explicava que “per les circumstàncies d’estar uns anys sense fer res, hem hagut de canviar i adaptar alguns personatges. La gran novetat és que els personatges principals passen a ser femenins. També hem recuperat algun personatge antic, gent que havia sortit els primers anys de pastoret i que ara tornen a l’obra”.

Lluquet i Rovelló, precisament, van ser els protagonistes d’una activitat el passat dissabte. Una seixantena de xiquets i xiquetes van participar en l’excursió familiar per a anar a buscar el tió, una sortida temàtica al Bosc del Temps, a Sant Rafel del Riu, que va comptar, entre altres sorpreses, amb representacions de noves aventures per part de Lluquet i Rovelló.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 5

Últimes notícies

-->