HomeComunicacióEls periodistes Ximo Rambla i Sílvia Tejedor, pregoners de la Cinta 2020

Els periodistes Ximo Rambla i Sílvia Tejedor, pregoners de la Cinta 2020

Enguany, i de forma excepcional, Tortosa comptarà amb dos pregoners: els periodistes Ximo Rambla i Manzano i Sílvia Tejedor i Barrios. Durant molts anys han estat els presentadors del pregó i acte de proclamació de la reina i reina infantil de les Festes, i enguany seran els protagonistes del pregó d’una Cinta atípica, marcada per la pandèmia de la Covid-19.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha anunciat que el pregó tindrà lloc el dijous 3 de setembre i ha explicat la tria dels pregoners d’enguany. “Ximo i Sílvia són dos grans figures del periodisme ebrenc, ambdós han estat presidents del col·legi de periodistes i la seua elecció és una manera de posar en valor també la tasca del periodisme, que en temps de crisi s’ha demostrat encara més important i necessari que mai“, ha dit l’alcaldessa.

Hem apostat per un pregó excepcional, amb dos pregoners” ha manifestat Meritxell Roigé, posant en valor que “durant molts anys, Ximo i Sílvia han participat de forma activa en les Festes de la Cinta, presentat nombrosos actes festius: el pregó, la proclamació de la reina i reina infantil, l’ofrena, així com molts altres actes de la ciutat“.

Ximo Rambla és Editor-gerent del setmanari L’EBRE des del 2001. Va ser director del setmanari ‘La Veu del Baix Ebre’ des del 1983 fins a l’any 2001. L’any 2001 fou president fundador del Col·legi de Periodistes a la Demarcació de les Terres de l’Ebre. També ha format part de diversos comitès organitzadors, com la Fira de l’Oli i la Garrofa de Jesús i va presidir durant més de tres anys el CD Tortosa. Des de fa més de trenta anys està conduint i presentant actes a les Festes de la Cinta.

Sílvia Tejedor és llicenciada en periodisme, és la responsable dels informatius de la Cadena SER des del 1997. Va ser la vicepresidenta de la primera junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l’Ebre (2001-2004) i també presidenta del Col·legi de 2014 a 2018. Des del 1999 i de forma ininterrompuda ha participat de les Festes de la Cinta amb la presentació de diferents actes festius.

En pocs dies es presentaran els actes i activitats que es podran dur a terme juntament amb el cartell de la Cinta 2020.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 47

Últimes notícies