HomePolíticaEls socialistes ebrencs denuncien que ERC no respecta els acords del Parlament

Els socialistes ebrencs denuncien que ERC no respecta els acords del Parlament

Les veus crítiques dels socialistes ebrencs després de la sessió parlamentària on es va debatre el futur de l’Hospital de Tortosa no s’han fet esperar. El diputat Joaquim Paladella ha dit que “són inadmissibles les declaracions de la Senyora Viñas, Diputada d’ERC al Parlament de Catalunya, en què posa en dubte la legitimitat de l’acord del Parlament de Catalunya per la construcció del nou hospital a les Terres de l’Ebre”.

Els socialistes recorden en un comunicat de premsa que el parlament de Catalunya per àmplia majoria dels diputats , van acordar la necessitat d’un hospital a les Terres de l’Ebre,  on tots els grups parlamentaris van votar a favor, menys ERC:  “Un acord polític avalat pels col·legis professionals que reclamen la construcció d’un hospital en una nova ubicació que s’ajusti a les exigències actuals, que sigui respectuós amb l’entorn i amb les persones, que doni resposta a les necessitats de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre i que posi fi als greus problemes d’espais i accessibilitat derivats de l’actual emplaçament de l’Hospital Verge de la Cinta”. El PSC, a través de Paladella,  va més enllà i diu que  “ERC no pot qüestionar la voluntat del poble de Catalunya, hi ha un acord polític i tenen l’obligació democràtica de respectar-lo. En això se sustenta la democràcia. En la votació no va haver-hi ni un sol vot en contra, una situació que es produeix en contades ocasions com perquè ara es vulguin deslligar de l’acord del Parlament”. 

El nou hospital és una necessitat sanitària i una urgència territorial que no se soluciona en l’ampliació del ja existent que s’ha quedat obsolet. “Una cosa que entén tothom menys ERC entestada en no reconèixer que l’única opció viable és la construcció d’un de nou. Ara el pretext és que ho deixen en mans del Govern i del departament de Salut si s’ha de fer o no un de nou. Una opció que no respecta l’acordat al Parlament. Ja n’hi ha prou, el que han de fer es acabar ja en aquest despropòsit i posar-se a treballar per un hospital nou” Acaba dient Joaquim Paladella.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + = 19

Últimes notícies