HomeEsportsEmpat del sènior masculí del CE Tortosa en la primera jornada de...

Empat del sènior masculí del CE Tortosa en la primera jornada de 2a Catalana

Primer partit de la temporada del sènior masculí del CE Tortosa a la seua davant l’AE Aula de Barcelona, que va finalitzar amb empat a 22 gols. Primera part amb una intensitat defensiva que serà la senya d’identitat de l’equip tortosí. L’atac va estar fluid, però amb alguna errada en el llançament típica del principi de temporada.

La segona part va continuar amb la mateixa intensitat, tot i jugar molts minuts en un jugador menys a causa de les contínues exclusions. L’equip tortosí no va baixar mai els braços i va aconseguir un meritori empat davant un equip que surt amb l’aspiració d’aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Van jugar per part del CE Tortosa: David Fernández, Jordi Audi, Eleazar Ferrando, Blai Carrillo, Robert Ciurana, Joan Curto, Marc López, Marc Salomó, Joan Enric Caballé, Ferran Burgués, Josep Chertó, David Barrobés, Martin Katriel Ramirez, David Martin, Jaume Cartoixa.

La pròxima jornada l’equip tortosí jugarà diumenge a les 12:30 hores al pavelló Can Jofresa amb l’Handbol Terrassa-Windcat.

JUVENIL MASCULÍ 1a CATALANA

CH CANOVELLES 24 (12)
CE TORTOSA 25 (15)

El juvenil masculí aconsegueix la victòria per la mínima en la primera jornada de competició. Des del xiulet inicial ja es va fer palesa la igualtat entre els dos equips, tot i que els tortosins va portar la iniciativa amb una diferència a favor de 5 gols, però els locals van retallar distàncies en els instants finals de la primera part i s’arriba al descans amb un 12 15 al marcador.

Amb la represa els tortosins despleguen un gran joc, Bones combinacions en atac i ben posicionats en defensa. Si hi sumem les aturades espectaculars dels porters, dóna com a resultat que els rivals no anoten el primer gol en aquesta meitat fins ben entrat el minut 7. Al minut 10 el marcador mostra un 13-21, però a partir del minut 15, comencen les errades en llançaments que sumades a la inferioritat numèrica per exclusions de jugadors i a l’encert de l’atac rival provoquen una remuntada dels locals. A manca de 2 minuts el marcador mostrava un empat a 24. Amb un final d’infart els tortosins aconsegueixen marcar i gestionar correctament els darrers instants del partit, gràcies, una vegada més a l’encert dels porters. Aquesta pròxima jornada rebran al Cornellà

JUVENIL FEMENÍ 1a CATALANA

CH SANT LLORENÇ 22 (10)
CE TORTOSA 17 (6)
Primer partit de competició que va comença amb bones perspectives per al CE Tortosa aconseguint obrir el marcador i anotant els primers dos gols en els primers 7 minuts del partit, amb un inici esperançador. Però van reaccionar les jugadores locals amb una agressiva defensa, per arribar al descans amb una renda de quatre gols.
El començament del segon temps va ser semblant, l’equip local amb una efectiva defensa, que les tortosines no aconsegueixen penetrar amb facilitat, tot i intentar-ho amb decisió. Això sumat a pèrdues de pilota provocades per aquesta defensa entre 5:1 i 3:2:1, que va crear molts de problemes.
En aquest segon temps a partir del minut 15 el CE Tortosa va millorar el seu joc, però sense suficient temps per a remuntar el partit.
Primer partit de temporada amb un equip molt jove , la majoria d’elles cadets de primer i segon any jugant en categoría superior, que van tenir una actitud positiva. Hi ha un gran marge de millora en el seu joc.

CADET MASCULÍ 1a CATALANA

CH SANT ESTEVE PALAUTORDERA 39 (21)
CE TORTOSA 26 (12)

Primera jornada del campionat de 1ª Catalana Cadet Masculí del grup “I”. El partit començava amb un lleuger avantatge de 2 gols (3-1) per part de l’equip local els primers cinc minuts. Tots dos equips presentaven una defensa seriosa i concentrada, tot i que en atac, el CE Tortosa mostrava ja alguns errors en les passades i pèrdues de pilota poc habituals. Cap al minut 20, el resultat era de 18-10 i al descans d’un preocupant 21-12.

Una distància que fou ja insalvable donat que, malgrat l’esforç físic i l’ambició del CE Tortosa, el factor físic i el cansament també jugaven en la seva contra. El partit va finalitzar amb el resultat de 39-26. Una diferència potser massa exagerada i que no reflecteix fidelment la diferència de nivell entre tots dos equips.

INFANTIL MASCULÍ 2a CATALANA

CE TORTOSA “ROIG” 44 (22)
CH CAMBRILS 19 (10)

CE TORTOSA “ROIG”: Dani, Igor, Alexander, Alexis, Arnau, David, Iker, Mario, Martí, Tomàs, Xavi.

Dissabte al matí s’ha iniciat la primera fase de la categoria segona catalana infantil masculina, grup E, amb la visita del CH Cambrils a la pista del CE Tortosa. El CH Cambrils, amb un equip jove format en la seva majoria per jugadors de primer any, es va enfrontar a un equip més veterà format majoritàriament per jugadors de segon any.

El CE Tortosa va jugar fases del partit amb una defensa individual intensa, que li permetia allunyar-se en el marcador, mentre que en altres fases va jugar amb defensa en zona, la qual cosa li ha permès mantenir el marge de gols a favor aconseguit. Les dos parts del partit van ser molt semblants, tal com reflectia un marcador gairebé calcat: del 22 a 10 al descans, i 44-19 al final del partit.

C.E. TORTOSA “BLANC” 32 (14)
C.H. CAMBRILS 27 (10)

Primer partit oficial de l’equip infantil Blanc, tots de primer any. En el que es’ va notar la falta d’experiència durant els primers minuts amb un parcial desfavorable de 0 a 3. Però a poc a poc els jugadors van anar entrant al partit i amb intensitat defensiva, i joc ràpid es va aconseguir acabar la primera part amb un avantatge de 4 gols (14-10). La segona part va ser molt més igualada amb alternatives al marcador i al joc i on el físic dels jugadors locals no va baixar i això ha fet que es pogués aguantar l’empenta del final dels visitants, que tot i fer una gran segona part no van poder amb els tortosins. El resultat final ha estat un 32-27.

Cal destacar el sacrifici que han fet i agrair el compromís amb l’equip de Marc, i especialment, Edgar i José, posant-se de porters degut a la baixa del porter de l’equip.