HomeEconomiaEmpresa i Treball impulsa la digitalització de 29 empreses a les Terres...

Empresa i Treball impulsa la digitalització de 29 empreses a les Terres de l’Ebre

El Departament d’Empresa i Treball ha impulsat la digitalització de 29 empreses a les Terres de l’Ebre des del llançament del programa ProACCIÓ 4.0 l’any 2019 i hi ha destinat més de 600.000 euros en ajuts directes.

En el global de Catalunya, els ajuts arriben a 12,5 MEUR repartits en 984 projectes de petites i mitjanes empreses, bàsicament de l’àmbit industrial, destinats a engegar processos de diagnosi o implantació de noves tecnologies com la robòtica, la fabricació additiva, el big data o la intel·ligència artificial. Les beneficiàries han rebut fins a 8.000 euros per realitzar una diagnosi destinada a establir plans de transformació digital; i fins a 20.000 euros per a implantar-los i incorporar noves tecnologies.

Des de la primera convocatòria de Cupons 4.0 d’ACCIÓ, l’any 2019, dotada amb dos milions d’euros, el pressupost ha anat incrementant passant dels 4,49 milions d’euros del 2020 als sis milions d’euros de la darrera convocatòria l’any 2021.

Les empreses beneficiàries han rebut fins a 8.000 euros per dur a terme una diagnosi destinada a establir plans de transformació digital; i fins a 20.000 euros per a la implantació d’aquests plans i la incorporació de noves tecnologies.

D’estes 29 empreses que han pogut impulsar els seus processos de digitalització, destaquen les del sector del moble i hàbitat (28%), l’alimentació i productes gurmet (17%) i la maquinària i els béns d’equip (7%).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 75

Últimes notícies