HomeSocietatEndesa indemnitza els veïns de Tivissa pels talls de llum de l'estiu

Endesa indemnitza els veïns de Tivissa pels talls de llum de l’estiu

Els veïns de Tivissa que han presentat reclamacions a la companyia elèctrica Endesa pels talls de subministrament que van patir l’estiu passat, rebran una indemnització de 150 euros.

Per tramitar les queixes, l’Ajuntament de Tivissa va posar a disposició dels afectats el servei d’assessorament enèrgic, que ofereix des de 2017 de manera gratuïta. La Unitat Territorial de Reclamacions d’Endesa ha comunicat ara, per telèfon, per carta de correu ordinari o per correu electrònic, que es pagaran 150 euros en concepte d’indemnització pels danys i perjudicis causat amb les incidències del 8 i el 10 d’agost. En concret, el consistori ha gestionat 17 reclamacions.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, s’ha mostrat satisfet amb la compensació que ofereix Endesa pels danys ocasionats i per la gestió que ha fet el servei d’assessorament energètic amb les reclamacions. Aquest servei ofereix, a més, informació per fer entenedor el contingut de les factures de llum i gas, assessorament sobre la potència contractada, tarifes recomanables, possibles

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 13

Últimes notícies