HomeSocietatEndesa reforça el servei d'assessor energètic personal per a autònoms i petits...

Endesa reforça el servei d’assessor energètic personal per a autònoms i petits negocis de Catalunya

TERRES DE L’EBRE // Endesa està reforçant el servei d’assessorament personalitzat adreçat a autònoms i petits negocis amb l’objectiu d’ajudar-los en la recuperació de la seva activitat empresarial. Així, la Companyia està ampliant a diversos centres presencials la figura de l’assessor, un tècnic especialitzat i dedicat, en exclusiva, a orientar-los per optimitzar la seva factura energètica.

Actualment aquest canal personalitzat ja està disponible a 27 oficines i punts de servei de Catalunya i s’implementarà a tot el territori de forma paulatina fins arribar a tenir aquesta figura en tots i cadascun dels 61 centres d’atenció presencial que la Companyia té arreu de les comarques catalanes. Amb aquesta iniciativa es fa un pas més en el Pla de Responsabilitat Pública d’Endesa, mitjançant el qual es vol ajudar al col·lectiu empresarial en un moment tan complicat com l’actual, on és crucial reactivar el teixit econòmic del país per afrontar els efectes que ha generat la pandèmia provocada per la Covid-19.

Així, aquests assessors ofereixen assessorament en termes de potència contractada, tarifes i productes energètics amb l’objectiu d’aconseguir una optimització del servei i un estalvi de despeses. A més, aquesta nova figura esdevé el gestor de confiança que acompanya l’empresa i vetlla per la implantació i l’efecte de les millores acordades i està disponible per atendre qualsevol qüestió que es plantegi.

Programa Endesa Activa per a reactivar el teixit empresarial

Aquest reforç forma part de la segona fase del Pla de Responsabilitat Pública, dotat amb 25 milions d’euros, i activat el mes de març passat quan l’emergència sanitària sense precedents, generada per la Covid-19, exigia unes mesures immediates d’ajuda al país. En concret, la primera fase es va centrar en la compra de material sanitari i en les ajudes econòmiques directes, mentre que aquesta segona fase –activada a final de juny– es focalitza en la reactivació econòmica i la cura de les persones més vulnerables a través dels programes Endesa Activa i Endesa Famílies, respectivament.

En aquest sentit, el programa Endesa Activa engloba mesures que propicien la reactivació del teixit empresarial del país i contempla nous serveis d’assessorament, digitalització i suport econòmic a pimes. I és que, la pandèmia, ha fet palesa la necessitat de continuar fent costat a sectors amb un alt grau d’afecció econòmica derivat de la crisi sanitària i el confinament, a través de la creació de noves vies innovadores de relació. A més, també es preveuen plans específics de reactivació local a través de col·laboracions amb entitats i institucions especialistes en el mentoring individualitzat d’empreses, els quals permetin adaptar-se a la situació post-Covid-19 i assegurin la seva subsistència.

DETALL DELS CENTRES QUE JA COMPTEN AMB LA FIGURA D’ASSESSOR.

Properament s’estendrà fins als 61 punts de servei i oficines comercials que Endesa té a tot Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 87

Últimes notícies

-->