HomeEnergiaEndesa reforma part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Tortosa...

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de baixa tensió a Tortosa per a millorar el servei

Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma tecnològica de part de la xarxa de baixa tensió del Grup El Temple, a Tortosa, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les infraestructures elèctriques de la capital del Baix Ebre. Així, els treballs, que suposen una inversió superior als 28.000 euros, aportats per la Companyia, i que han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i del veïnat, permetran no només millorar la qualitat i la continuïtat del servei, sinó també reduir de manera notable l’impacte visual de la xarxa als seus carrers, que quedarà molt més integrada en l’entorn urbà.

L’actuació s’ha dut a terme als carrers d’Abril Guanyabens, Manuel Bes, Josep Montpou, Papa Lluna, Manuel Beguer, Louis Braille, Francesc Mestre i Noé, i a la Plaça Mossen Ovidi Tobias, i ha consistit en la retirada de més de 3,5 quilòmetres de cablejat convencional que discorria pel barri i les seues respectives 74 cadiretes de suport. Tota esta xarxa s’ha substituït per 925 metres de cable trenat de nova tecnologia, grapat a les façanes dels immobles. Esta mesura representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, fet que evita contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes. El nou cablejat té un disseny més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l’entorn urbà, ja que es redueix de manera notable el seu impacte visual.

Així mateix, el nou cablejat té una secció més gran que l’antic, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi puga haver en un futur.

Esta operativa també ha permès estendre una nova línia subterrània de 150 metres de longitud, per tal de reforçar la nova configuració elèctrica de la barriada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies