HomePolíticaEnlairem Deltebre presenta "més de vint accions concretes per impulsar l’economia i...

Enlairem Deltebre presenta “més de vint accions concretes per impulsar l’economia i el progrés del municipi”

L’equip d’Enlairem Deltebre ha presentat part de les propostes econòmiques i de progrés del Programa de Govern. Unes propostes que, com ha remarcat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, han de permetre “continuar amb el punt d’inflexió d’aquests últims anys”. En total, en la presentació, s’han donat a conèixer “més de vint propostes distribuïdes en quatre àmbits diferents: dinamització territorial, enfocament turístic, acció comercial i sector primari“.

En el marc d’aquesta presentació, Soler també ha afegit que “Deltebre només pot mirar cap al futur amb polítiques econòmiques que impulsin i que tinguin en compte els diferents sectors. Des de la visió de futur amb el desenvolupament urbanístic, i també des de l’orgull de poble amb nous equipaments i infraestructures que ens han de facilitar continuar amb la transformació de Deltebre”.

Entre les propostes més rellevants cal realçar el desplegament del POUM de Deltebre. Concretament, “dos unitats que esdevenen estratègiques i que permetran generar noves oportunitats. Per una banda, l’ampliació de Parc Fluvial del Delta amb la inclusió d’una zona hotelera, de restauració i d’oci. Per altra banda, la implantació d’un càmping a la zona dels Masets, una de les principals entrades del municipi“.

Pel que fa a equipaments i infraestructures, Soler ha citat “l’ampliació del Port de Deltebre, una vegada aprovat el Pla Especial en aquest mandat. Però també l’ampliació del Polígon Industrial, en concret el sector UA1 i futures unitats per donar cabuda a empreses de serveis, de turisme i també agroalimentàries. Pel que fa a l’Arrossera, a hores d’ara s’està tancant el projecte d’aquest equipament que permetrà rehabilitar la Cambra Arrossera de La Cava i esdevindrà un espai d’impuls de l’emprenedoria, en accent femení i també un espai per a la joventut“.

En la presentació també s’ha citat “la municipalització de la Finca de Bombita, com també la municipalització o noves vies de coordinació per a EbreTerra amb l’objectiu de recuperar la seva essència inicial. A la vegada, la creació del Museu del Mar i de les Arts, a l’actual confraria, o el Camp de Tir, del qual aquesta setmana s’han iniciat els tràmits per als seus corresponents permisos“.

Tota aquesta transformació “anirà acompanyada del seguiment de les obres del Passeig del Carrilet, amb la corresponent canalització i bombeig del Préstamo. Aquest passeig permetrà la ubicació de HUBS turístics de serveis i d’acompanyament a la gent que ens visita, però també als veïns i veïnes. A hores d’ara n’hi ha dos de projectats: el HUB del Maset i el HUB del Carrilet de La Cava” reblaven des d’Enlairem Deltebre.

Continuant amb l’impuls turístic, i més enllà del reforç del turisme familiar, també “s’impulsarà la vinculació de la projecció de la marca Deltebre amb l’esport, la salut, el benestar o amb opcions com el Bird Watching o la certificació Starlight” ressaltaven des de la formació que encapçala l’ajutament.

Finalment, també es projectarà “la finalització de la urbanització del centre comercial de La Cava, amb una urbanització més amable i dotant de més espais d’aparcaments. També el reforç i incentius destinats als sectors econòmics, el reeimpuls del DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre, i l’enfortiment de la promoció del producte local i de proximitat mitjançant noves campanyes, però també a través de Mescla i de les Jornades Gastronòmiques” han destacat des d’Enlairem.

Totes aquestes actuacions s’han de concretar amb un Pla de Revalorització Econòmica que “ha d’esdevenir el full de ruta del progrés i del desenvolupament de Deltebre durant els propers anys“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

80 + = 89

Últimes notícies