HomePolíticaEnlairem inicia un nou cicle amb l’objectiu "de seguir transformant Deltebre"

Enlairem inicia un nou cicle amb l’objectiu “de seguir transformant Deltebre”

La Diada de Sant Jordi ha estat el dia escollit per a la presentació de la nova candidatura d’Enlairem Deltebre, la qual s’ha realitzat a la plaça de les Dones i que ha aplegat a més de 700 persones.

La candidatura d’Enlairem està conformada per 27 persones que, tal com ha destacat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, desperten “orgull, projecció, generositat, talent, honestedat i futur”. Una candidatura conformada per gent jove i amb experiència, i que inicia un nou cicle dins del grup d’Enlairem. De fet, dels actuals 11 regidors i regidores, es valora l’esforç d’aquests anys però, sobretot, la generositat de promoure una ampliació de la base d’Enlairem a noves persones i nous sectors.

Gran part dels membres que conformen la candidatura s’incorporen a Enlairem per primera vegada amb la finalitat, com a detallat Soler “de continuar donant obertura a un projecte que és transversal i plural, que va més enllà de les persones, i que té l’objectiu de continuar sumant per transformar Deltebre en positiu i al costat dels veïns i veïnes de Deltebre”.

Foto: Cedida

Així, entre les persones que s’incorporen, i entre els 10 primers, destaquen Libia Franch, subinspectora del CNP i amb una dilatada trajectòria en l’àmbit de la seguretat; Lola Casanova, amb experiència al sector financer i involucrada al sector turístic; Eric Bertomeu, director de la companyia Feel Dance; Vicky Albiol, mestra i psicopedagoga que actualment s’encarrega de la gestió de la farmàcia familiar; Jordi Bertomeu, professor de secundària i portaveu de MOLDE; i Eva Marin, més coneguda com a Eva Humo per la seva tasca de dissenyadora de moda.

El projecte d’Enlairem també s’amplia amb Pau Enrique, jove agricultor, Romina Chacón, que exerceix la seva tasca professional a l’empresa familiar, Pau Noche, enginyer de producció d’una empresa del territori, Maria Teodorynchyck, ucraïnesa que es dedica a la direcció de recursos humans, Èrika Tomàs, jove agricultora, Lluis Ramírez, DJ resident de la MUUM i jove vinculat amb el sector primari, Joan Sebastià Navarro, cap d’enginyers de l’equip AUDI de Carlos Sainz del Rally Dakar, i Cristina Iglesias, CEO de l’empresa ClonFactory.

Respecte a l’anterior llista, segueixen Andreu Curto, portaveu del Govern, Robert Bertomeu, tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Rosa Casanova, gestora de clients d’una empresa d’assegurances, Francisco Castro, tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Carme Franch, regidora d’Equipaments, Festes i Actes, Marc Bertomeu, jove agricultor, Anna Giménez, regidora de Defensa del Territori, i Igualtat i Gènere, Enrique Bonet, jubilat amb una àmplia experiència al sector comercial i associatiu, Ramon Pagà, més conegut com a Ramon de Baila, jubilat i vinculat al sector primari, Olga Pérez, coordinadora de les llevadores de les Terres de l’Ebre, Rosa Queral, qui el divendres vinent serà reconeguda amb la medalla Francesc Macià de la Generalitat de Catalunya per la seva trajectòria professional, i finalment Carlos Serra, tinent d’alcaldia de #DetebreProjecció, qui tanca la llista amb el número 27.

L’acte ha finalitzat amb la presentació de la cançó de campanya d’Enlairem, i també amb un vermut musical a càrrec del DJ Raül Sech.

Foto: Cedida

Llista Enlairem Deltebre:

 1. Lluís Soler i Panisello
 2. Libia Franch i Beltri
 3. Andreu Curto i Castells
 4. Lola Casanova i Domingo
 5. Eric Bertomeu i Antolin
 6. Vicky Albiol i Téllez
 7. Jordi Bertomeu i Marin
 8. Eva Marin i Fornós
 9. Robert Bertomeu i Callau
 10. Rosa Casanova i Sorribes
 11. Francisco Castro i Casanova
 12. Carme Franch i Tomàs
 13. Marc Bertomeu i Ventura
 14. Anna Giménez i Uribe
 15. Pau Enrique i Franch
 16. Romina Chacón i Aliau
 17. Pau Noche i Bonet
 18. Maria Teodorynchyck
 19. Enrique Bonet i Fabra
 20. Olga Pérez i Sala
 21. Ramon Pagà i Bertomeu
 22. Èrika Tomàs i Vila
 23. Lluís Ramírez i Agramunt
 24. Rosa Queral i Casanova
 25. Joan Sebastià Navarro i Pagà
 26. Cristina Iglesias i Mauri
 27. Carlos Serra i Ventura
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 56

Últimes notícies