HomeSocietatERC de Deltebre porta al Síndic de Greuges que no es...

ERC de Deltebre porta al Síndic de Greuges que no es pugui constituir el Consell d’Infants

ERC Deltebre ha informat  a través d’un comunicat que ha  registrat una queixa formal davant la Sindicatura de Greuges de Catalunya davant del qualifiquen de  fet “gravíssim” que 33 mesos després que el ple municipal aprovés la moció d’ERC per tal de constituir el Consell d’Infants de Deltebre, encara no s’hagi constituït.

D’aquesta manera i un cop acudissin el passat mes d’octubre a la Síndica de Greuges Municipal de Deltebre, els republicans volen fer arribar la seva queixa al màxim nivell del defensor de la ciutadania de Catalunya. “Anirem on faci falta, denunciarem aquesta deixadesa on sigui, perquè per pur tacticisme i egoisme polític deixen a les xiquetes i xiquets de Deltebre sense veu” ha expressat el portaveu republicà Joan Alginet. Al mateix temps ha volgut recordar que la mateixa Síndica de Greuges Municipal va recomanar el govern de Lluís Soler al mes d’octubre passat a “fer efectius els acords del ple en el menor temps possible” i que no li han fet cas. El govern de Soler no fa cas a la Síndica de Greuges Municipal, de fet no ens estranya, va tenir la proposta de nomenament prop de tres anys al calaix, per tant, recorrerem a la instància superior que és la Síndica de Greuges de Catalunya. Els republicans consideren infantil l’actitud del govern, ja que en el mateix mandat que s’han constituït els consells de Defensa del Territori, Sector Primari, Salut i Gent Gran, els dos únics òrgans de participació que no s’han impulsat han estat el d’infants i el de cultura, proposats tots dos per ERC.

Al mateix temps, els republicans han “exigit” el compliment de les mocions que s’aproven al ple, “Des d’ERC hem impulsat prop de 80 mocions en aquest mandat, i hem hagut d’exigir el compliment al govern de Soler. A més, tenim moltes instàncies pendents de resposta, en una falta de transparència claríssima”. Els republicans també han recorregut a la GAIP (Garantia d’Accés a la Informació Pública) el retard injustificat d’informació pública”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies