HomeSalutL’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta rep 73 coixins per als...

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta rep 73 coixins per als pacients amb càncer de mama

Dilluns, ciutadans de Capçanes van fer una donació de 73 coixins solidaris per a les pacients de l’HTVC i, també, van donar 1.000 € al Projecte Emma, per recolzar la investigació contra el càncer de mama.

A Capçanes, 40 persones d’un municipi de 400 habitants, porten des de l’octubre trobant-se els dimarts, de 16:00 h. a 18:00 h., a l’Associació de Jubilats del poble per a cosir coixins solidaris en forma de cor.

Aquesta iniciativa, anomenada “Apadrina un coixí del cor” va sorgir amb l’objectiu principal d’oferir els coixins per a fer més còmoda la recuperació a les pacients operades per càncer de mama.

Foto: Cedida

Fins al moment, els ciutadans participants del poble del Priorat, han confeccionat un total de 550 coixins. Dos-cents de grans, els quals són els que s’han apadrinat i s’estan donants als i les pacients de l’Hospital de Reus i als i les de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Els altres 350 es tracta de coixinets més petits, 200 dels quals s’han donat als padrins dels coixins terapèutics per la seva aportació econòmica, i els altres 150 s’han venut a baix preu per poder costejar el material necessari per a fer-los i amb el que ha sobrat s’ha fet la donació al Projecte Emma.

Des de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre volem agrair a tots els implicats el seu esforç i altruisme” destacaven des de la direcció de l’hospital.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 66

Últimes notícies