HomePolíticaXavier Faura, d'ERC-Tortosa Sí, s’ha compromès a treballar de manera conjunta amb...

Xavier Faura, d’ERC-Tortosa Sí, s’ha compromès a treballar de manera conjunta amb les EMD per dissenyar el seu finançament

El candidat a l’alcaldia de Jesús per ERC, Albert Queral, va explicar les actuacions que incorpora al seu programa electoral, “projectes coherents per millorar el poble i fer-lo més dinàmic i viu”. La millora de l’accés al municipi amb la construcció d’una rotonda, la millora de les línies de transport urbà i l’eliminació de les barreres arquitectòniques són algunes de les propostes que Queral va detallar en l’acte de campanya que va tenir lloc al gimnàs de l’escola.

Un programa electoral que l’equip d’Esquerra de Tortosa assumeix però que s’ha gestat al poble. “El programa electoral de Jesús el fa l’equip liderat per Albert Queral i des de Tortosa l’assumim, com ho fem amb la resta de pobles”, va dir el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, que s’ha compromès a treballar de manera conjunta amb les EMD per dissenyar el seu finançament, amb l’objectiu que els veïns i veïnes de tots els pobles disposen dels mateixos serveis i amb la mateixa qualitat.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec del jesusenc i número 9 de la candidatura d’ERC-Tortosa Sí, Ismael Eixarch, que va destacar la vàlua de l’equip que lidera Albert Queral. “Quan miro la candidatura republicana a Jesús veig persones que no són hereves de ningú, sinó hereves dels valors republicans. Homes i dones treballadors, gent honesta”, va assenyalar Eixarch.

Finalment, Núria Aragonés, número 4 de la candidatura d’ERC a Jesús, va detallar algunes de les propostes del seu programa electoral com ara la senyalització de camins als Canalets, l’ampliació dels punts de recollida d’escombraries o la instal·lació d’un enllumenat sostenible.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies