HomeSocietatEs presenten els primers projectes tecnològics made in T-VALLEY

Es presenten els primers projectes tecnològics made in T-VALLEY

El passat dimecres 14 de desembre es van presentar en societat, a la sala de graus del Campus Terres de l’Ebre, els dos primers projectes tecnològics accelerats des de l’ecosistema T-Valley, de les Terres de l’Ebre. El primer, en el sector de la salut i l’HealhCare; el segon, en l’àmbit de la tecnologia aplicada a l’agricultura.

L’activitat, que va rebre el nom de SharkTank, va ser molt ben acollida pel territori i pels empresaris ebrencs.

Els projectes: L’empresa eHealthAI, amb el seu projecte d’intel·ligència artificial per detectar malalties greus en minuts a través de sistemes tan senzills com fotografies des del mòbil o una xerrada amb l'”Alexa”, va fer la seva posada de llarg davant del primer grup d’inversors de les Terres de l’Ebre.

Jordi García Castillón, CTO i CISO de eHealthAI, va explicar com els “cervells” que dissenyen des de l’empresa poden detectar càncers de pell amb una sola fotografia de mòbil, poden prediagnosticar malalties mentals a través d’una conversa amb l'”Alexa”, o prediagnosticar cardiopaties a través de les dades que recull el nostre rellotge electrònic.

Per la seva part, David Oltra, CEO d’Agrouping, va afirmar que el software de la seva empresa ja està disponible per a tots aquells productors i comerciants que vulguin participar en el nou mercat digital de compravenda de productes agroalimentaris. En paraules d’Oltra, “no es tracta d’una app, o una web on es poden fer comandes, sinó d’un mercat agrari  digital on, a través de la interacció de l’oferta dels productors i la demanda dels comerciants, es determinen preus més justos per a les dues parts, permetent a l’agricultor rebre un preu just per la seva feina, evitant la influència dels majoristes

T-Valley, un pol d’atracció tecnològica

Amb aquest primer SharkTank, T-Valley entra en la fase d’expansió, després del tret de sortida donat al mes de juny. “Ja estem preparats per invertir en projectes tecnològics amb arrel al territori, i per portar emprenedors i projectes disruptius aquí, a Terres de l’Ebre, com hem fet amb Agrouping i eHealthAI. Ja som molts els empresaris i professionals vinculats a T-Valley, però en volem ser molts més“, assegura Vanessa Troncho. “Tothom que vulgui col·laborar en convertir Terres de l’Ebre en un pol d’atracció tecnològica està convidat a unir-se a aquest somni“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies