HomeSocietat‘Espai Públic 2030’ emet aquest diumenge l'últim programa de la temporada des...

‘Espai Públic 2030’ emet aquest diumenge l’últim programa de la temporada des del Delta de l’Ebre

Canal Terres de l’Ebre emetrà l’últim programa de la temporada Espai Públic 2030aquest diumenge a les 22.15h, presentat per Clara Tena i produït per  La Xarxa de Comunicació Local. Aquesta edició finalitza des del cor del Delta de l’Ebre, a l’espai MónNatura Delta a Amposta, posant el focus en el punt 6 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible – Agenda 2030: l’aigua.

El programa se centrarà en la promoció de l’accés universal, equitatiu i a un preu assequible de l’aigua potable i als serveis de sanejament i higiene adequats d’aquesta. Al programa també es podrà veure un reportatge per conèixer el cicle de l’aigua en el curs del riu Llobregat, un dels rius més importants de Catalunya i que, històricament, ha vertebrat el país. 

L’aigua també serà l’eix central del debat on hi participaran el doctor en Biologia i director de la Línia de Canvi Climàtic d’Eurecat, Carles Ibáñez; el president de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde de Deltebre, Lluís Soler; la portaveu de la plataforma Aigua és Vida, Míriam Planas, i el director tècnic de l’Associació l’Aube, Pere Josep Jiménez.

La lluita contra el transvasament de l’Ebre amb el clam ‘Lo Riu és Vida’ serà analitzat a un cara a cara amb l’exdelegat del govern a les Terres de l’Ebre, Francesc Sancho, i el portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Joan Antoni Panisello.

Finalment, es realitzarà una entrevista al doctor en Ciències Geològiques Albert Casas Ponsatí, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i president del Consell per a l’Ús Sostenible de l’Aigua, l’òrgan d’assessorament de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

‘Espai Públic 2030’ finalitza temporada després de repassar de manera temàtica els 6 punts de l’agenda 2030 de sostenibilitat: ciutats i comunitats sostenibles, treball decent, acció climàtica, fi de la pobresa i fam zero, igualtat, educació de qualitat i sostenibilitat i creixement econòmic, i així poder conscienciar als telespectadors de tot Catalunya i les Terres de l’Ebre de la importància de tenir cura del medi ambient del territori d’ara en endavant. 

On i quan podem veure ‘Espai Públic 2030’?

El programa s’emet diumenge, a les 22.15h a Canal Terres de l’Ebre i també es podrà seguir en directe a www.ebredigital.cat/en-directe

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 65

Últimes notícies