HomeSense categoriaEspectacular desplegament electoral dels mitjans del Grup l’Ebre, amb 7h de directe

Espectacular desplegament electoral dels mitjans del Grup l’Ebre, amb 7h de directe

El proper diumenge 26 de maig marcarà un abans i un després pel que fa al seguiment mediàtic d’unes eleccions.

Mai en tota la història uns mitjans locals han pogut oferir un desplegament tant ampli i en directe, com el que oferiran en motiu de les eleccions europees i municipals els mitjans de comunicació del Grup l’Ebre, gràcies a les 7 hores de programació en directe que oferirà Canal Terres de l’Ebre, i als nous mitjans digitals i en xarxa que permetran també seguir in situ i a temps real els comicis, des de més de la meitat dels 52 municipis ebrencs.

Durant tot el dia diverses càmeres distribuïdes per col.legis electorals mostraran l’afluència dels electors, però el primer programa especial s’oferirà de 10 a 12h, sota la direcció de Dani Sainz. Ja al migdia, de 14 a 15h., Susanna Cases oferirà el primer informatiu especial, on es podrà veure com han votat els candidats de més de vint municipis del territori, perquè els més de 50 treballadors del grup han volgut demostrar tot el seu potencial de servei públic, i ningú es quedarà a casa.

El plat més fort serà per la nit amb dos parts d’especial eleccions. De 20 a 21h es dedicarà el programa especial que es farà des del plató de Canal Terres de l’Ebre, i que s’emetrà també per Imagina Ràdio, centrant-se sobretot en els resultats de les europees, que seran les primeres que s’escurtaran. I ja de 22 a 1h es farà un programa final fins conèixer els resultats de tots els municipis.

 

Estructura territorial

Una de les grans novetats d’aquesta jornada electoral (a diferència del seguiment que també va fer el grup de comunicació a les passades eleccions generals), és que s’aposta per una estructura territorial, amb set de televisió en directe a les quatre capitals de comarca, també als estudis de Ràdio Delta a Deltebre, i amb més punts de connexió via internet per arribar al 50% del territori presencialment.

Hi haurà un set de televisió als Consells Comarcals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, per donar des d’allí les dades de les votacions als 26 municipis de l’interior. “Són us municipis que estan desatesos per qui té la responsabilitat directa de donar-los servei públic de televisió, i com qui ho ha de fer no ho fa, ja ho farem natros desplegant-nos i fent un esforç tècnic i humà del qual només he de felicitar als meus treballadors, agraint-los-ho públicament”, destacava el director de Canal Terres de l’Ebre, el periodista Josep Maria Arasa.

Per altra part, les dades del Baix Ebre també es donaran amb un altre equip ubicat al saló de plens de l’Ajuntament de Tortosa, mentre que les del Montsià es donaran des del Casal municipal d’Amposta. A més d’aquests quatre equips a les capitals de comarca n’hi haurà també de presencials de forma permanent a Deltebre (en connexió directa amb els estudis de Ràdio Delta), i a Sant Carles de la Ràpita. Però també a poblacions on hi ha molt en joc com ara l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, El Perelló, Camarles, Roquetes, Alcanar, Santa Bàrbara o Ascó.

 

Minut a minut

El desplegament de pràcticament seixanta persones seguint la jornada electoral aquest proper diumenge també es traduirà en buidat permanent d’informació (amb les seccions minut a minut), als diaris digitals del Setmanaril’Ebre, Imagina Ràdio i ebredigital.cat, el diari digital de Canal Terres de l’Ebre. Tres mitjans del Grup l’Ebre vinculats per les aplicacions de WahsApp i Telegram, on també s’hi sumaran professionals del Grup Més Ebre. Tot un exemple de col·laboració de dos grups (que són competència i socis a la vegada), que davant de cites informatives importants opten per cooperar.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies