HomeSocietatEspectaculars imatges de cabres salvatges a les Roques d'en Benet a Horta...

Espectaculars imatges de cabres salvatges a les Roques d’en Benet a Horta de Sant Joan

Juan Luis Camps, un enamorat del Massís del Port i gran amant de la fotografia, ens regala una instantànies magnífiques, captades aquesta mateixa setmana, d’un ramat de cabres salvatges en un espai emblemàtic, les Roques d’en Benet d’Horta de Sant Joan.

A la Reserva Nacional de Caça dels Ports, l’any 2015, abans de l’impacte de la sarna, hi havia una mica més de 3.620 exemplars de cabra ibèrica. L’epidèmia que ha provocat aquesta malaltia infecciosa de la pell ha provocat  també la mort del 85% dels animals a la part catalana del massís, però en el cens que es va fer aquest passat hivern, el nombre d’exemplars ha remuntat respecte de l’any anterior, de 504 exemplars a 540. Les fotografiesde Juan Luis Camps són molt esperançadores i fan pensar que el registres d’exemplars es van estabilitzant.

D’una altra banda, l’impacte de les fotografies és l’entorn on estan preses, les Roques d’en Benet, de 1.017 metres, són un dels paisatges més emblemàtics del massís del Port. Les grans parets de conglomerats donen un aspecte impressionant que sobresurt per sobre el pla d’Horta de Sant Joan. Antigament va assentar-se una fortalesa musulmana.

Galeria d’imatges:

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 49

Últimes notícies