HomePolíticaEsquerra la Ràpita aposta per seguir treballant, amb la complicitat de la...

Esquerra la Ràpita aposta per seguir treballant, amb la complicitat de la ciutadania, per construir una societat inclusiva, igualitària, justa, pròspera i lliure.

Esquerra la Ràpita ha donat el tret de sortida a la Campanya Electoral a les Municipals del 26 de maig aquesta mitjanit amb la tradicional enganxada de cartells a la plaça Carles III de la Ràpita.

L’acte ha comptat amb la participació dels membres de la candidatura d’Esquerra, encapçalada per l’alcaldable Josep Caparrós que considera l’escenificació d’aquest moment com “un acte simbòlic molt il·lusionant per a la gent d’Esquerra, que encetem la campanya amb tota la il·lusió, la força i l’experiència per fer realitat la Ràpita de tothom i per a tothom. Una Ràpita inclusiva, igualitària, justa, pròspera i lliure, orgullosa del seu passat i, sobretot, orgullosa del futur que consolidarem tots a una”

Esquerra la Ràpita ha estat quatre anys al capdavant del Govern municipal en què ha dut a terme actuacions i projectes que han permès revertir moltes mancances històriques que han millorat notablement el benestar de la població rapitenca. Amb tot, Esquerra està preparada per encarar ara nous reptes “tenim l’experiència però, volem anar més enllà, amb la complicitat de la gent rapitenca, per construir un model de poble amb què puguem afrontar els ràpids canvis socials, econòmics i tecnològics, sense deixar ningú pel camí. Som un sol poble i tots a una farem realitat un projecte ambiciós, que millorarà el benestar de tothom, que reforçarà el nostre #orgullrapitenc, que farà realitat la Ràpita que volem i la que ens mereixem” – ha destacat Josep Caparrós, que ha aprofitat per fer una crida a la participació ciutadana a les Eleccions Municipals del proper 26 de maig, per a què un cop més “demostrem que la Ràpita som un poble democràtic, que no ens fan temor les urnes, ans al contrari, per això cal que tornem a votar, cal que tornem a demostrar massivament que volem decidir el nostre futur”.

Esquerra la Ràpita ha programat diversos actes per explicar a la població rapitenca les seves propostes de futur, entre els quals, demà mateix, dissabte, 9 de maig, els membres de candidatura atendran la ciutadania en la carpa instal·lada al “mercadillo”, xamfrà del carrer St. Isidre i l’avinguda Constitució, o l’acte central de campanya, que tindrà lloc el divendres, 17 de maig, a les 20h, a la plaça 1 d’Octubre.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 41

Últimes notícies