HomeSense categoriaJornada de neteja del riu Migjorn al Delta de l'Ebre

Jornada de neteja del riu Migjorn al Delta de l’Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja organitzen diumenge 12 una jornada de neteja del riu Migjorn, dins de les accions programades a la campanya “Let’s Clean Up Europe”, que a Catalunya organitza l’Agència de Residus de Catalunya.

La campanya, d’abast europeu, se celebra a Catalunya per sisena vegada, amb accions del 10 al 12 de maig. En l’última edició, Catalunya va acollir prop de 275 accions de neteja d’espais naturals organitzades per associacions, escoles, empreses, i administracions.

L’objectiu de la campanya és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

Netegem el riu Migjorn

L’acció del proper diumenge al Delta de l’Ebre consistirà concretament en la neteja del riu Migjorn al llarg de 3 Km vorejant l’illa de Buda, un tram que normalment no arriba a abocar les seves aigües al mar. L’actuació inclourà recórrer la vora del riu per netejar les zones terrestres més pròximes.

A més, amb 12 canoes i una barca de suport del parc, es netejarà el riu des de dins. Hi participaran també membres de la societat de caça Illa de Buda de Sant Jaume d’Enveja, netejant el riu amb barquets de perxar. El punt de trobada serà l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, a les 9.30h.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 34

Últimes notícies