HomeEsportsEUSES presenta el Dia Mundial de l'Activitat Física al Carrer a Amposta

EUSES presenta el Dia Mundial de l’Activitat Física al Carrer a Amposta

Este passat dimarts ha tingut lloc a l’Auditori de l’Escola Universitària de la Salut i de l’Esport, a Amposta, la presentació del Dia Mundial de l’Activitat Física al Carrer, que es celebrarà el 27 d’abril.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; de la directora d’Ensenyament de la Generalitat, Montse Perelló; del delegat d’Esports de la Generalitat, Joan Barberà; i del president del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), Pere Manuel.

Tots ells han insistit en la importància de fer activitat física i de mostrar les noves tendències, i han convidat als professors dels centres escolars a fer aquell dia, el 27 d’abril, les classes al carrer perquè la gent prenga consciència d’adquirir este hàbit saludable.

L’esdeveniment ha estat seguit, entre altres, per una trentena d’alumnes de l’EUSES que s’estan preparant per a ser graduats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

“Hi ha països que creuen en l’evidència que una activitat física desperta ajuda en l’adquisició de tots els altres coneixements” recalcava Pere Manuel.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 64

Últimes notícies