HomeEsportsÈxit de l’Aldea horta del Delta

Èxit de l’Aldea horta del Delta

‘L’Aldea horta del Delta’, sota este eslògan el passat diumenge 28 d’octubre es va disputar la cursa urbana de la runnig sèries, amb dos traçats paral·lels de 10 i 5 quilòmetres, pels punts més emblemàtics del poble, com el xoperal, l’ermita i bona part dels camps de cultiu i arrossars.

També es va fer una marxa popular aprofitant el recorregut de la cursa dels cinc quilòmetres. La prova va tindre una estrena molt positiva, amb més de 250 participants.

Amb una organització molt acurada, les inscripcions gratuïtes i bon treball de gestió i coordinació, els participants van gaudir d’una molt bona activitat esportiva, que van rebre fins i tot alguna felicitació per part dels corredors, i es van veure moltes cares de satisfacció en acabar la cursa.

En la carrera de 10 km, els tres primers en categoria absoluta masculina van ser Cristian Gutiérrez (33:00), Musa Sowe (33:52) i Carlos Adam (36:20); i en la femenina triomf de Mireia Guàrner (38:15), seguida de Marta Paulino (40:54) i Sandra Vidiella (43:18). En la prova de 5 km, primer lloc d’Aitor Tomàs (17:19) i Marce Garcia (23:53).