HomeUrbanismeFinalitzades a la Ràpita les actuacions per millorar la canalització de la...

Finalitzades a la Ràpita les actuacions per millorar la canalització de la xarxa de pluvials de l’avinguda dels Esports i el carrer Constància

L’Ajuntament de la Ràpita millorarà la canalització de la xarxa de pluvials, amb un nou col·lector de pluvials que partirà del punt baix de l’avinguda dels Esports, continuarà pel carrer Constància i connectarà amb el pou on la xarxa funciona correctament. Aquestes actuacions posaran fi als problemes d’inundabilitat, gràcies a la millora substancial de la capacitat de drenatge de la zona.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, declara que “amb aquestes obres pretenem solucionar la problemàtica històrica de les inundacions que hi ha a aquesta zona”. Caparrós destaca que “són actuacions necessàries per millorar el nostre poble” i agraeix “la comprensió de la ciutadania davant les molèsties que es puguin ocasionar”.

El problema actual recau en el fet que les canonades que connecten les reixes de captació amb la conducció pluvial i el primer tram de la canalització principal presenten una capacitat insuficient enfront dels cabals que les reixes poden arribar a captar. És per això que les actuacions de millora contemplen la construcció d’un nou col·lector que s’introduirà a major profunditat que les reixes pluvials existents actualment, podent millorar així la connexió dels elements de captació de l’aigua superficial del carrer.

Per executar aquest projecte és necessari tallar, durant un període de temps d’uns tres mesos, la zona afectada per les actuacions. D’aquesta manera, properament, es tallarà la circulació d’un tram del carrer Constància, més concretament, des de l’avinguda Sant Isidre fins a la plaça Carles III. En conseqüència, hi haurà alguns canvis en les direccions de circulació dels carrers propers al tram.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 49

Últimes notícies