HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catFirArrels, més que una fira

FirArrels, més que una fira

Aquest mes d’abril viurem la segona edició de FirArrels a Tivenys i els nervis, l’emoció i la il·lusió de poder viure i compartir esta segona edició ja són ben presents al nostre poble.

Són moltes les fires que arreu del país existeixen i dinamitzen la vida de pobles i ciutats al llarg de l’any. Són moltes les fires que s’han convertit en referents i serveixen d’exemple, motivació i impuls per a noves fires que encara estan per néixer i que ens demostren que han esdevingut, les fires, esdeveniments que ens identifiquen i que són exemple d’allò que som com a país: carrer, parades, productes, actes i sobretot interacció social, lloc de trobada i oci que ens interrelaciona i cohesiona
territorialment.

FirArrels va néixer amb aquesta base i amb l’objectiu d’esdevenir una fira de valors, una fira on, a més de gaudir d’oci, productes i actes culturals, puguem conèixer millor diferents països, diferents cultures, per així fer-nos millor els uns als altres i destruir tabús, prejudicis i idees preconcebudes que ens allunyen i que ens fan menuts.

Obrir les portes del poble, construir un missatge potent, inclusiu i carregat d’il·lusió amb la cultura i les relacions socials com a eina transformadora i central és un dels eixos principals de FirArrels.

Mostrar-nos al territori i al país, fer de Tivenys un lloc de trobada i una oportunitat per construir llaços que durin per sempre és el que farem els propers 21,22 i 23 d’abril.

És imprescindible que els pobles caminem en aquesta direcció, en la direcció que a més d’enriquir les nostres relacions, d’ajudar-nos a conèixer millor els uns als altres, ens ajude també a combatre el despoblament i garantir el nostre futur: el futur de l’escola, del nostre sector primari, de la nostra escola bressol, de l’esplai i tants altres pilars del nostre dia a dia.

Ara és l’hora de FirArrels, taules rodones, música, gastronomia, danses, carrer i molta germanor per seguir apostant per un nou model de fira que esdevingui referent i porta oberta al món. A Tivenys obrim les portes i fem de FirArrels un motor per seguir avançant.

Eladi Galbe
Eladi Galbe
Alcalde de Tivenys
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 21

Últimes notícies