HomeSocietatFreginals instal·la dispensadors de gel hidroalcohòlic pel poble

Freginals instal·la dispensadors de gel hidroalcohòlic pel poble

Freginals és el municipi del Montsià que ha participat en la prova pilot d’instal·lar dispensadors de gel hidroalcohòlic per la població. La pandèmia del coronavirus també ha generat que les empreses, associacions i els sectors s’hagen reinventat per tal d’adaptar-se a la nova situació.

N’és un exemple l’empresa ampostina Singladures Tecnològiques, que habitualment es dedica a reciclar mobiliari urbà i al manteniment de parquímetres. Durant els mesos de confinament, però, van viure una davallada en el seu volum de feina, i davant això, “vam decidir començar a preparar un prototip d’un tipus de màquina que pogués dosificar gel hidroalcohòlic per a rentar-te les mans després de llançar la brossa o dins del municipi per qualsevol cosa”, explica Tomàs Miranda, soci propietari de l’empresa Singladures Tecnològiques. Així doncs, de parquímetres reciclats han sortit dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb una capacitat de tres litres, que suposen unes 3.000 dosificacions per màquina. 

Freginals ha instal·lat estos desinfectants a les illes de contenidors, per tal que els veïns i veïnes del municipi puguen rentar-se després de tocar-los per a llançar la brossa. A més, segons indica la tinent d’alcalde de Freginals, Marisin Garrit, “el coronavirus està portant molts d’invents, ja que tothom està buscant la seua manera de millorar la vida dels ciutadans, i els pobles petits som un bon lloc per a provar-los”. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + = 14

Últimes notícies