HomeEsportsL'àrbitre ebrenc David Monge, protagonista d'excepció a la final d'ascens a 2a...

L’àrbitre ebrenc David Monge, protagonista d’excepció a la final d’ascens a 2a B

TERRES DE L’EBRE // Un espectacle digne d’una gran final, amb lluita, intensitat i, inclús, amb un punt d’agressivitat, fent evident la gran rivalitat que hi ha entre el CE L’Hospitalet i el Terrassa FC i un protagonista d’excepció formant part de l’equip arbitral amb el col·legiat del comitè tècnic de Tortosa, David Monge, com a àrbitre assistent i que a la postre va fer una actuació molt correcta.

Primer contra segon del Grup 5 de la Tercera Divisió. Ambdós conjunts s’han enfrontat a l’Estadi Municipal de Badalona en la final del play-off exprés per ascendir a la Segona Divisió ‘B’. Abans del xiulet inicial s’ha guardat un emotiu minut de silenci per les víctimes que ha causat la Covid-19.

En el primer quart d’hora de joc els dos equips han sortit a per totes i això s’ha transformat en diverses ocasions. La més clara del Terrassa l’ha protagonitzat Coro als deu minuts, amb un fort xut des de fora l’àrea. Al minut 22, Salinas ha gaudit de la millor oportunitat de L’Hospitalet, amb un xut des de la línia de l’àrea i que ha sortit fregant el travesser. A partir de la pausa d’hidratació la intensitat ha baixat, però els del Barcelonès s’han mostrat més efectius a l’hora de trepitjar l’àrea rival i han posat entre les cordes el Terrassa fins al descans. Eudald Vergés, al temps afegit, ha tingut el gol en creuar la pilota, en l’ocasió més clara, però l’estirada d’Ortega ho ha evitat. L’entrada a vestidors ha servit per rebaixar una mica la tensió entre els equips, però la intensitat i el sacrifici sobre el terreny de joc han estat innegociables.

Els jugadors dirigits per Jonathan Risueño han tingut més control de la pilota i en una ràpida jugada de Canario, ha enviat la pilota al segon pal per fer l’1-0, prou elevada per fer estèril la bona estirada d’Ortega. Amb l’eufòria desfermada a la banqueta del CE L’Hospitalet, els jugadors de Xevi Molist han fet un marcatge més fort, i just quan s’arribava al minut 90, una falta a tres quarts de camp l’ha rematat Sergi Arranz per fer l’1-1. Els nervis han aflorat amb més ganes durant el temps afegit, però L’Hospitalet ha fet valer la condició de primer classificat i tornarà a jugar a la Segona Divisió ‘B’ després de perdre aquesta categoria la temporada 2016-2017.