HomeEsportsGenis Gisbert es va penjar la medalla de plata al Campionat d'Espanya...

Genis Gisbert es va penjar la medalla de plata al Campionat d’Espanya Absolut de Taekwondo

Genis Gisbert es va penjar la medalla de plata al Campionat d’Espanya en categoria absoluta de taekwondo Tant masculí com femení, disputat al pavelló VicenteTrueba de Torrelavega, amb la participació de 280 competidors pertanyents a 17 territorials.

Amb la selecció catalana, Genís Gisbert (TKD Alfaro), va arribar a la categoria sènior B de -87 quilos, on va Perdre 15-10 amb gallec Ivan Garcia, Després de quedar exempt a la primera ronda, va derrotar a quarts de final a l’andalús Julian Pérez per 20-19, i en semifinals el gallec Junior Luciano Martínez per 19-10.

El component del club ampostí ja s’havia proclamat Campió de Catalunya, culminant un excel·lent Trajectòria.

També van estar amb el combinat català, dos joves promeses més del club ampostí, Cheyenne Brito, que va finalitzar en setzena Posició, perdent 14-21 amb Rosa Rodríguez de Castella la Manxa, i Andreu Pérez, després de superar el càntabre Joan de Quintana Machin per 1 ajustat 18-17, i Perdre a quarts de final amb el madrileny Daniel Ros, en un duel també Molt igualat per 13-14.

El Campió olímpic Joel González va ser el mestre de cerimònies del Campionat.