HomeSocietatHomenatge als pagesos de Jesús que inauguraran la Fira de l'Oli i...

Homenatge als pagesos de Jesús que inauguraran la Fira de l’Oli i la Garrofa el 14 de maig

Els pagesos de Jesús seran protagonistes de la primera jornada de la XXVII Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i VI Fira de la Garrofa al ser els encarregats de tallar el 14 de maig la simbòlica cinta inaugural del certamen.

Des de la comissió organitzadora s’ha volgut reconèixer d’aquesta manera l’important paper del col·lectiu de pagesos i pageses del poble per la feina feta també durant l’època de pandèmia.

Recuperar la presencialitat de la fira és, com diu l’alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, “una gran oportunitat per retrobar-nos encara que siga en una data diferent de la qual estàvem acostumats, i pensem que és una gran oportunitat per agrair al col·lectiu de pagesos tot el treball que han fet durant l’etapa més dura de la pandèmia. Es van preocupar de què els nostres mercats no quedessen desbastits de productes de primera necessitat, i gràcies a un esforç personal i col·lectiu el rebost de les nostres llars sempre ha pogut tenir els productes del camp al nostre abast”.

Per Ferrando la Fira de l’Oli i la Garrofa de Jesús “mai acabarà agraint prou als pagesos tot el que fan, sense ells la nostra fira, i d’altres fires similars, no existirien”.

Segons l’alcalde el canvi d’ubicació del recinte a la zona del pavelló poliesportiu farà tenir una fira diferent, “però mantenint l’essència conservant tots els elements que durant anys han estat els nostres trets característics: els concursos, la cultura popular, la música, la gastronomia o els tastos entre d’altres”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies