HomeSalutÍngrid Roca exposa els primers resultats projecte d'humanització de l'Hospital Comarcal Móra...

Íngrid Roca exposa els primers resultats projecte d’humanització de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre

Íngrid Roca, directora d’Infermeria de l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre ha exposat a la Jornada de presentació del Pla de Salut 2021-2025, que es va realitzar el dijous 17 de març al Museu Nacional d’Art de Catalunya, els primers resultats projecte d’humanització, i que portava per títol ‘Palanques de canvi transversals’, on es presentaven experiències d’èxit basades en els eixos del nou Pla de Salut.

Roca va defensar la humanització transversal com a model de transformació per tal que els professionals puguen cuidar, la persona que hi ha darrere de cada pacient, amb els millors estàndards de qualitat.

La directora d’Infermeria va presentar alguns dels resultats obtinguts durant la jornada són la contenció zero a la Unitat d’Atenció Intermèdia, la creació de la Comissió d’Humanització, la formació i capacitació a l’equip multidisciplinari, la implementació de Bones Pràctiques per part del grup promotor i l’increment dels agraïments a la Unitat d’Atenció al Ciutadà. A més, de la formació que encara realitzen al centre amb el tratge de simulació Max que permet als equips sentir, en pròpia pell, les limitacions físiques i sensorials de la persona en situació de dependència.

I pel que fa als professionals, un 53% de la plantilla ja ha rebut la formació en estratègies pràctiques per millorar el seu benestar emocional. Després d’un any, els grups enquestats puntuen de manera excel·lent, les habilitats i eines apreses. Des de la direcció del centre ja tenen previst seguir amb la capacitació de la resta de professionals durant este any 2022.

L’Hospital Comarcal aposta per treballar la humanització com a pilar en el seu pla estratègic en totes les seues línies d’atenció, a les persones ateses i als professionals.

Roca va defensar la humanització transversal com a model de transformació per tal que els professionals puguen cuidar, la persona que hi ha darrere de cada pacient, amb els millors estàndards de qualitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 7

Últimes notícies