HomeSocietatInterior obre una delegació del Servei Català de Trànsit a l'Ebre i...

Interior obre una delegació del Servei Català de Trànsit a l’Ebre i recupera la unitat de trànsit de Móra d’Ebre

El Departament d’Interior ha obert una delegació del Servei Català de Trànsit (SCT) a l’Ebre i ha decidit recuperar la unitat de trànsit dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Móra d’Ebre.

Interior havia decidit el 2016 no reemplaçar les places d’aquesta unitat, una decisió que ara “reverteix“. Ho ha anunciat el conseller Joan Ignasi Elena, que ha assegurat que, amb estes dos decisions “rellevants“, dona per “culminat” el desplegament dels serveis de Trànsit al territori. Els ciutadans de l’Ebre ja no hauran d’anar a Tarragona per recórrer multes, demanar autoritzacions o fer altres tràmits de trànsit. L’atenció es farà presencialment tres dies per setmana, al punt d’atenció ciutadana de la delegació del Govern, a Tortosa.

El 25% del volum de treball de la delegació del Servei Català de Trànsit a Tarragona corresponia a ciutadans de les Terres de l’Ebre. Com ha destacat el director territorial d’Interior a l’Ebre, Miquel Alonso, és una “fita històrica”, sobretot perquè moltes tasques es podran fer al punt d’atenció al ciutadà de la delegació del Govern a l’Ebre, a Tortosa. “Serà la porta d’entrada al Servei Català de Trànsit” perquè també s’oferirà assessorament i ajuda als ciutadans que tinguen dificultat per resoldre els tràmits que es poden fer en línia. Dos treballadors s’encarregaran de la delegació i atendran presencialment, tres dies per setmana.

El conseller Joan Ignasi Elena ha destacat que es puga “culminar” el desplegament dels serveis de Trànsit perquè els ebrencs puguen ser atesos al seu territori. Després de visitar el nou espai d’atenció del SCT, Elena també ha anunciat que reverteix la decisió d’extingir la unitat de Trànsit de la comissaria dels Mossos de Móra d’Ebre –i cinc més arreu de Catalunya, entre elles la de Montblanc-.

El conseller ha reconegut que la situació generava molta preocupació als alcaldes i ciutadans i “molta pressió” als agents de les altres àrees territorials i sobretot als efectius de seguretat ciutadana que s’havien d’encarregar d’assistir accidents i conflictes a la carretera. “Suprimint-la, quedes més lluny per arribar, i impactava en altres serveis. Si estàs lluny, arribes més tard i si arribes més tard a un accident i implica que altres agents han d’anar a atendre’l”, ha apuntat el conseller. Elena ha assegurat que recuperant la unitat de trànsit s’evita “un mal servei” i que efectius d’altres serveis hagen de “restar hores a les feines que tenen encomanades”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 49

Últimes notícies