#IreneCanalTE

Sovint atribuïm l’èxit dels grans formats televisius a l’aposta de les televisions que persegueixen amb esforç les fórmules per arribar a totes les edats. I l’exemple més clar va ser Eufòria, que l’any passat va irrompre a TV3 amb audiències inèdites que sobrepassaven les expectatives i arribaven al públic juvenil. Però la fórmula televisiva i el contingut té precedents en altres televisions de Catalunya: les locals.

L’any 2020, i amb la voluntat de fer arribar Ràdio Televisió Cardedeu als joves, naixia Objectiu Paki, un talent show musical adreçat a joves d’entre 13 i 20 anys que va ser un revulsiu al municipi. El 2022 va continuar amb una segona edició, que obria les fronteres del concurs a la resta de joves de Catalunya, i va esclatar en posar-se en antena a través de les televisions de La Xarxa. Segurament no se’n va fer prou publicitat a les televisions locals, i Eufòria va fer ombra a Objectiu Paki 2, que no es va quedar enrere, amb audiències que sobrepassaven els 700.000 espectadors. La Xarxa i RTVC han trobat la fórmula perquè la tercera edició d’Objectiu Paki arreli fortament al territori i impliqui totes les televisions que formen part de l’entitat.

Objectiu Paki 3 comença el concurs aquest dissabte amb un talent excepcional, amb 10 concursants que competiran durant un mes i mig per aconseguir arribar a la final, que els obrirà les portes a llançar-se al panorama musical català. Tot i que encara és aviat per parlar d’audiències, l’èxit està assegurat amb les xifres que precedeixen l’estrena, que són 400 inscrits als càstings. L’Ebre el representa la morenca Irene Porta, que brolla talent musical i humà. #IreneCanalTE

Roger Font
Roger Font
Presentador i comunicador
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 48

Últimes notícies