HomePolíticaIvan Garcia anuncia que vol continuar fent avançar el projecte de transformació...

Ivan Garcia anuncia que vol continuar fent avançar el projecte de transformació de Roquetes

Ivan Garcia va rebre el suport de la consellera Teresa Jordà, en l’acte de presentació com a candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Roquetes, acompanyat de les persones que formaran part de la seva candidatura a les eleccions del mes de maig.

Garcia, que va substituir fa un any a Paco Gas al capdavant de l’alcaldia, opta a la reelecció “per donar continuïtat a un projecte que ha transformat el nostre municipi, i fent de Roquetes una ciutat verda i inclusiva, on tothom tingui cabuda”.

Han explicat que “com a exemple del projecte engrescador que estem liderant des de l’Ajuntament, amb Ivan Garcia al capdavant, cal destacar la construcció de la primera llar d’infants pública a Roquetes, de la qual ja es disposa del projecte i el finançament. També estem treballant en l’àmbit de la sostenibilitat amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre dels edificis públics i la susbtitució a led de tot l’enllumenat municipal, a més del projecte de rehabilitació de tot el nucli antic; així com la important inversió que es porta a terme, any rere any, en camins rurals perquè la pagesia pugui accedir a les finques; entre moltes altres accions engegades” reblava l’alcaldable d’Esquerra Republicana.

Garcia va agrair a la consellera Jordà que hagi estat la persona que després de tants anys d’espera, amb la seva aposta i determinació faci realitat el reg del canal Xerta – Sénia.

Teresa Jordà ha afirmat que “un  bon equip de govern necessita un bon lideratge, i Ivan ho fa a la perfecció, entre altres coses, perquè ha tingut un bon mestre amb Paco Gas. Ha treballat al seu costat i  n’ha après”.

A més Jordà va lloar la importància de “donar seguiment i continuïtat al projecte d’èxit i transformació de Roquetes, en el que sempre s’ha posat a l’atenció i el benestar de la gent en el centre de totes les actuacions”.

L’acte de presentació d’Ivan Garcia va comptar amb la participació de l’exalcalde Paco Gas i del jove Jaume Bertomeu, net de l’històric militant republicà Lluís Bertomeu, els quals van expressar també el suport al candidat roquetenc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies