HomeEsportsJeremy Alcoba finalitza en setena posició al GP d'Andalusia

Jeremy Alcoba finalitza en setena posició al GP d’Andalusia

EMD JESÚS // Jeremy Alcoba segueix en clara línia ascendent i demostrant els seus evidents progressos al Mundial de Moto3, ocupant una meritòria setena plaça, a 0.064 del vencedor Tatsuki Suzuki, i precedint al seu company d’equip, l’argentí Gabriel Rodrigo, a la tercera prova del Mundial de Moto 3, el Gran Premi d’Andalusia, repetint l’escenari de la setmana anterior al Circuit de Xeres-Angel Nieto.

El pilot jesusenc del Team Kömmerling Gresini amb Honda, va protagonitzar una impressionant carrera aguantant sense cedir en el grup capdavanter, i corrent a un ritme que fins i tot el feien candidat a la lluita per pujar a podi, tot i que la penalització amb un Long Lap a falta de 3 voltes, li va impedir haver estat més amunt en la classificació, ja que va creuar la meta en quart lloc, i que la penalització li va costar perdre tres posicions. Com en les dues anteriors proves, Alcoba ha tornat a ser el millor entre els debutants.

La cursa va ser trepidant, amb grans grups i portant la iniciativa Jaume Masià, després de marcar la volta més ràpida, encara que a la fi es va endur la victòria el japonès Tatsuki Suzuki (Honda), 39’18.861, compartint podi amb el britànic John McPhee (Honda ) 0064 i l’italià Celestino Vietti (KTM) 0134. Albert Arenas vencedor de les dues anteriors proves, que arribava com a líder incontestable, va patir una caiguda quan tot just quedaven set voltes per al final, que el va deixar sense opcions de ser als llocs de cap.

En la classificació general, Albert Arenas segueix com a líder en solitari tot i no sumar en aquesta prova, amb un total de 50 punts, seguit de Tatsuki Suzuki amb 44 i John Mc Phee amb 40. Jeremy Alcoba, després de sumar nou punts com a Qatar, ocupa la desena posició 19 punts, empatat amb Jaume Masià que és novè.

Després de la prova, Alcoba es mostrava satisfet de la seva actuació “Vaig pensar que la cursa era més ràpida, però a la fi vaig poder quedar-me amb els millors i potser vaig poder haver estat millor posicionat. No vaig veure l’advertència per a la volta llarga, i estava pràcticament en l’última volta i vaig preferir intentar arribar amb els altres en lloc de penalitzar la volta llarga. Estic molt content, i encara que em deixo un cert sabor agredolç, vaig poder acabar en una bona setena plaça. Gràcies a tot l’equip pel súper treball d’aquestes setmanes“.

Ara els pilots tindran una setmana de descans, per afrontar tot seguit la quarta prova a la República Txeca, on Alcoba intentarà sorprendre novament en el seu debut absolut. La cita serà el cap de setmana del 8-9 d’agost a Brno.