HomeEsportsL’FCF avança el 75% de la contribució solidària als clubs de futbol...

L’FCF avança el 75% de la contribució solidària als clubs de futbol femení i futbol sala nacional

CATALUNYA // La Junta Directiva de l’FCF aprova el pagament anticipat de 334.500 euros corresponents al decret de drets audiovisuals, com a mesura de suport i d’ajuda als equips en el context actual.

La Federació Catalana de Futbol avançarà el 75% de l’import de la contribució solidària provinent del decret dels drets audiovisuals als clubs de futbol femení i futbol sala en categoria nacional. L’acord, aprovat en la reunió de la Junta Directiva de l’FCF corresponent al mes de juliol, activa l’abonament de 334.500 euros a un total de 64 clubs d’arreu del territori català, amb equip a la Primera Divisió Nacional Femenina en futbol, o a la Segona Nacional ‘B’, Tercera Nacional, Juvenil Nacional, Primera Nacional Femenina i Segona Nacional Femenina en futbol sala.

Tot i no haver rebut íntegrament la quantitat procedent de l’RFEF, la Federació anticipa el pagament de la subvenció com a mesura de suport i d’ajuda als clubs en el context actual, atenent a les seves necessitats econòmiques a causa de la difícil situació produïda per la Covid-19.

El 25% restant de l’aportació, fins a cobrir la xifra total prevista de 446.000 euros, s’efectuarà en el moment en què l’RFEF realitzi la liquidació definitiva d’aquest ajut.

El decret de drets audiovisuals estableix que l’1% dels recursos econòmics obtinguts mitjançant la comercialització dels drets d’explotació de continguts audiovisuals de les competicions del futbol professional es destinin a un ajut per les federacions territorials, conegut com a contribució solidària al desenvolupament del futbol aficionat, que percep l’FCF a través de l’RFEF, i distribueix als clubs d’aquestes categories.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies