HomeSense categoriaJesús celebra la Festivitat de Sant Bernabé

Jesús celebra la Festivitat de Sant Bernabé

Dissabte, 8 de juny, tindrà lloc a Jesús la tradicional romeria a l’Ermita de Sant Bernabé, que enguany arribarà a la seua 34a edició.

Sant Bernabé és el topònim que des de fa molts anys va donar nom a un espai del poble de Jesús anomenat «Partida de Sant Bernabé». Dins d’aquest espai, i prop dels Molins del Comte, es va erigir com era costum en aquell moment històric, un edifici de caire religiós per protegir els habitants de la zona, en concret es tracta de l’ermita de Sant Bernabé.

El programa d’actes previst amb la trobada a les 18.30h a la Pèrgola per enfilar, acompanyats de les Gralles i Tabals de Jesús, el camí cap a l’ermita. En arribar, amb la imatge del Sant al capdavant, el mossèn del poble oficiarà la missa acompanyat dels xiquets i xiquetes de la catequesi que interpretaran els “Goigs de Sant Bernabé”, recuperats per part dels alumnes de l’Escola de Música, basant-se en una antiga partitura que s’ha pogut actualitzar. Per acabar la tarda, festa popular amb música i degustació de baldanes i coquetes acompanyades d’un bon vi. L’Organització de l’acte va a càrrec de l’EMD de Jesús, la Secció de Festes i les entitats del poble.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 33

Últimes notícies