HomeSense categoriaJesús M. Tibau, guanyador del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta

Jesús M. Tibau, guanyador del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta

MONTSIÀ // “Esportòries” és el nom de l’obra guanyadora del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta 2020. Amb el pseudònim “Scaramouche“, Jesús M. Tibau Tarragó ha obtingut el primer premi valorat en 2.000 €. S’ha concedit també un accèssit, de 700 €, a l’obra “Esquerda als ulls“, de Jesús Serrano Pons. L’entrega de premis es va dur a terme a les 19:30h, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó, dintre el programa d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi.

L’obra guanyadora, a més a més, serà publicada dins la col·lecció ’Narratives Minor’ d’Onada Edicions. El premi, de caràcter biennal, està organitzat per la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i la regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l’Ajuntament d’Amposta i té com a objecte estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura.

El premi, al qual es podien presentar obres de temàtica lliure, ha comptat amb un jurat format per l’escriptora Susanna Lizárraga, guanyadora del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta, l’escriptor i gestor cultural, Tomás Camacho, i el periodista i crític literari, Oriol Gracià. Es van presentar un total de 26 treballs, que tenien com a data límit d’entrega el 15 de febrer de 2021.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 46

Últimes notícies