HomePolíticaJoan Aubanell presenta els integrants d’Alternativa per Gandesa com a "l’única opció...

Joan Aubanell presenta els integrants d’Alternativa per Gandesa com a “l’única opció de canvi”

Davant un Palau del Castellà ple de gom a gom, l’alcaldable republicà Joan Aubanell va presentar els integrants que l’acompanyaran en la candidatura municipal d’Alternativa per Gandesa. Aubanell va rebre el suport de la secretària general adjunta d’Esquerra Republicana de Catalunya i diputada al Parlament, Marta Vilalta.

L’alcaldable va destacar que els membres de la candidatura “és gent compromesa, de pensament crític, que aporta una mirada jove i en ganes de treballar pel benestar de tota la societat gandesana; amb  la voluntat de  fomentar una administració municipal més propera, transparent i basada en la participació ciutadana“.

Joan Aubanell va reivindicar que “som l’única opció de canvi, amb un projecte clar, que toca de peus a terra; sabent quines són les necessitats del poble, i sortim convençuts que tenim el millor equip i el millor projecte per a Gandesa. Hem vingut a guanyar”.

El candidat va repassar els eixos de les seves propostes i aspectes clau per al futur de Gandesa “com ara la necessitat de més habitatge , amb un Pla local per fomentar la rehabilitació, l’impuls a polítiques d’integració, major oferta esportiva i de lleure per als més joves i un reforç dels serveis i les atencions  als més grans. També l’augment de la neteja del poble, l’ampliació i accés al polígon industrial La Plana millorant els  seus equipaments i la connectivitat de la zona esportiva, a més de la finalització del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, entre moltes altres actuacions” destacava l’alcaldable.

Marta Vilalta va destacar l’empenta, capacitat i joventut de l’equip d’Alternativa per Gandesa. ”Aquesta és una candidatura que representa el relleu generacional, els valors, les ganes i la voluntat del canvi, davant tants anys de majoria absoluta”. Va afirmar. Vilalta es va reafirmar en què “l’únic canvi possible a la capital de la Terra Alta passa per Joan Aubanell i Alternativa per Gandesa. Són l’aire fresc que Gandesa necessita” destacava la diputada per ERC.

Els integrants de la candidatura d’Alternativa per Gandesa són Joan Aubanell Sabaté, Mar Martos Marti, Jordi Salayet Gámez, Eva Sabaté Samper, Jaume Blanch Puchol, Abril Maraña Sancho, Sergi Aubà Brull, Crina Vasilica Popa, Ramon Lluís Vidal, Montse Jaen Bellot, Aitor Domenech Montané, Montse Mateu Amades, Joan Agustí Palles Solé, Julia Navarro Jaen, Jose Balagué Clua, Helena Blanch Sabaté i Josep Costa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

33 + = 37

Últimes notícies